Ποιοί και Πώς γίνονται πλούσιοι, πουλώντας σας Φόβο | nickpanagodimitropoulos blog

Γράφει ο Νίκος Παναγοδημητρόπουλος

Καταλαβαίνετε φαντάζομαι πως από την Παράνοια που σας πουλάνε Κάποιοι βγάζουν τρελά φράγκα.
Ας δούμε το πώς…
(Το άρθρο εμπλουτίζεται συνεχώς… όλα τα πνευματικά δικαιώματα είναι νομικά κατοχυρωμένα και απαγορεύεται οποιαδήποτε αναδημοσίευση αν δεν αναφέρεται η πηγή και το όνομα του συγγραφέα.)

Με τα «capital controls» σας έμαθαν να πληρώνετε μέσω του Internet…
με τον «Κορωνοϊό» σας έμαθαν να ΖΕΙΤΕ μέσω του Internet…
και να καταπίνετε «αμάσητο» οτιδήποτε σας λέει το Internet, μόνο και μόνο γιατί «το είπε το Internet».
To 5G υπόσχεται ταχύτερο Internet για Επιβίωση…
μα λιγότερη, πολύ λιγότερη, Ζωή.
Η Ελευθερία, όπως και η Υποδούλωση, του Ανθρώπου περνά μέσα από το Internet…

Άλλωστε και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, αυτός που σας απαγορεύει να κυκλοφορείτε τα φυσικά σας σώματα στους δρόμους και να μένετε στο σπίτι (δεν φταίει βέβαια αυτός, την δουλειά του κάνει όπως ΟΛΟΙ οι Πρωθυπουργοί του πλανήτη αυτές τις μέρες μετά τις εντολές των Αφεντικών τους) στις 25 Νοεμβρίου 2019, λίγες μέρες πριν από την συνάντησή του με τους Διευθύνοντες Συμβούλους των τριών μεγάλων Τηλεπικοινωνιακών παρόχων στην Ελλάδα, όταν και τους υποχρέωσε να μειώσουν τα τιμολόγια χρεώσεων τους, δήλωσε:
«Είναι αναγκαίο οι πάροχοι της κινητής τηλεφωνίας να αναπροσαρμόσουν τις τιμολογιακές τους πολιτικές προς τα κάτω, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΡΩΓΟΙ ΣΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ. Καθαρές κουβέντες, καθαρές λύσεις. Έχουμε ανακοινώσει, επίσης, λεπτομερές χρονοδιάγραμμα για την προκήρυξη του φάσματος του 5G μέχρι τα μέσα του 2021. » (Κυριάκος Μητσοτάκης, από το βήμα του συνεδρίου Digital Economy Forum που διοργάνωσε ο ΣΕΠΕ).

Εσείς…
ζείτε μια εικονική ζωή σαν «gamers» που αργοπεθαίνουν μπροστά από μια οθόνη χωρίς ποτέ να ζουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ…
ή ζείτε μιαν ΑΛΗΘΙΝΗ ζωή, με σάρκα και οστά, όπως ΚΑΘΕ παίκτης, και Παίκτης, οφείλει να κάνει αν θέλει να λέγεται ΑΝΘΡΩΠΟΣ;

Διαβάζω στις «ειδήσεις» την δήλωση ενός «ειδικού» σε θέματα ιών:
«οι Έλληνες επέδειξαν μια παροιμιώδη απειθαρχία ως προς την εφαρμογή των θεσμοθετημένων μέτρων για τη μη περαιτέρω διασπορά του ιού στην Κοινότητα».
Δεν σας θυμίζει το «η δημοσίευσή σας παραβιάζει τους όρους της Κοινότητας» που μας στέλνει κάποιες φορές το Facebook όταν κάποιοι γινόμαστε περισσότερο αποκαλυπτικοί από όσο πρέπει;
Η λέξη-κλειδί:
«Κοινότητα»…
με την έννοια της «Μάζας».

Το Παγκόσμιο Πείραμα Υποταγής Συνειδήσεων, και όχι μόνον, το οποίο λέγεται «Κορωνοϊός» θέλει τον Άνθρωπο να κλείνεται στην μοναξιά του σπιτιού του, να βλέπει σαν εχθρό του όποιον δεν πιστεύει πως υπάρχει ένας αόρατος κοινός εχθρός και να σκέφτεται την πάρτη του, να μην κολλήσει κάποιο ανύπαρκτο μικρόβιο, με το άλλοθι πως σκέφτεται τον διπλανό του και δεν θέλει να του μεταφέρει κάποια ασθένεια, την οποία το Σύστημα με τους ειδ-ήμονες ειδ-ικούς που του χειραγωγούν το μυαλό από τις ειδ-ήσεις τον έχει πείσει πως φέρει ΗΔΗ στον οργα(νι)σμό του, στερώντας του την Δύναμη του Οργασμού.
Πείθοντάς τον πως είναι α-σθενής, του στερεί το Σθένος της Ύπαρξης…
τον κάνει Αντι-Κοινωνικό με την ψευδαίσθηση πως το κάνει για το Καλό της Κοινωνίας…
του στερεί το δικαίωμα, και τα οφέλη, της Επι-Κοινωνίας.
Για ποιον λόγο πιστεύετε πως ο πρώτος θεσμός που απαγορεύθηκε για το «Κοινό Καλό» διεθνώς είναι το Μυστήριο της Εκκλησίας που λέγεται «Κοινωνία» (στα αγγλικά «Community»);

και μόλις τελειώσει το «lock down» και επιτραπεί η κυκλοφορία «ελεύθερα»…
θα ξεχυθούμε όλοι μαζί στους δρόμους να γιορτάσουμε την «Απελευθέρωση», θα κάνουμε πλούσια τα βενζινάδικα, τα διόδια, τις καφετέριες, τα καταστήματα ενδυμάτων, τα ταξιδιωτικά γραφεία και θα χαλάμε χρήματα σαν να μην υπάρχει Αύριο…
ενισχύοντας τα Κρατικά ταμεία που θα εισπράττουν τον Φόρο Προστιθέμενης Αξίας όλων αυτών των άχρηστων αγορών που θα κάνουμε, νιώθοντας τυχεροί που έχουμε γλιτώσει τον θάνατο από κάποιον «αόρατο» ιό που απειλούσε την Ανθρωπότητα, δίνοντας τεράστια ώθηση στην Παγκόσμια Οικονομία.
Γιατί θα τα έχουμε στερηθεί…
και το Σύστημα των Εξουσιαστών που έχει γίνει πλούσιο από τα αντισηπτικά και τις μάσκες της Παράνοιας ανύπαρκτων ιών που πουλάει στα Super Markets τα οποία έχουν πολλαπλασιάσει ήδη τους τζίρους τους, θα συνεχίσει να γίνεται πλούσιο από το ξόδεμα της Υγείας.

Ιδιαίτερα βιβλία…
για ξεχωριστούς ανθρώπους.

Νομίζετε πως ο εργοδότης σας σάς κάνει χάρη δίνοντάς σας το δικαίωμα να εργαστείτε από το σπίτι (τηλεργασία), συμμετέχοντας στο μεγάλο Παγκόσμιο Πείραμα Μετάλλαξης της Κοινωνίας (συμπεριλαμβάνονται τα εργασιακά) που λέγεται «Κορωνοϊός»;
ΛΑΘΟΣ…
ΕΣΕΙΣ του κάνετε χάρη να εργάζεστε για την επιχείρησή του από το σπίτι σας, μειώνοντας τα λειτουργικά του έξοδα συντήρησης της επιχείρησής του.
ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ:
* σας έχει χορηγήσει η επιχείρηση τον ηλεκτρονικό εξοπλισμό που χρησιμοποιείτε, χωρίς να έχετε εγκαταστήσει σε δικούς ΣΑΣ υπολογιστές applications για remote access στους servers της επιχείρησης ΤΟΥ (παραχωρώντας έτσι και σε άλλους το δικαίωμα να έχουν πρόσβαση στον προσωπικό σας υπολογιστή και τα προσωπικά σας αρχεία).
* σας πληρώνει επίδομα κλιματισμού (θέρμανση ή ψύξη) για τον προσωπικό ΣΑΣ χώρο, από το οποίο εργάζεστε για την επιχείρησή ΤΟΥ.
* σας πληρώνει τους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος και τηλεφωνικής σύνδεσης για το ρεύμα και το Internet που δαπανάτε για να εργαστείτε από το σπίτι ΣΑΣ για την επιχείρησή ΤΟΥ.

Όλα αυτά προβλέπονται από τον Εργασιακό Νόμο και κανονικά οι εργοδότες υποχρεούνται να κάνουν τροποποίηση Σύμβασης Εργασίας για τους εργαζομένους που θα εργάζονται από το σπίτι, υπακούοντας πειθήνια στο «μένουμε σπίτι» που τον προστάζουν όλη μέρα τα sites, τα blogs, το ραδιόφωνο, η τηλεόραση, οι εφημερίδες και οι λογής λογής influencers, και ψώνια, του Facebook, του Instagram και του Twitter, τα οποία πληρώνονται από τα κονδύλια της Διαφήμισης των εταιρειών οι οποίες έχουν μειώσει τα λειτουργικά τους έξοδα, κρατώντας τους εργαζομένους τους στο σπίτι, έχοντας έτσι αποκτήσει δεκάδες… υποκαταστήματα ΤΖΑΜΠΑ.
Το έχουν κάνει;

Βλέπω σε διάφορα Χρονολόγια (Facebook Timelines) και όχι πια Τοίχους (Facebook Walls) (η διαφορά μεταξύ των δύο λέξων είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ, για αυτό και έγινε αυτή η αλλαγή στην «Κοινότητα») τους διάφορους «χρήστες» οπαδούς του «μένουμε σπίτι», να ποστάρουν το ΠΟΙΟΙ τους έπεισαν να μείνουν σπίτι (το από ποιους πληρώθηκαν για να προσπαθούν να πείσουν τους Λαούς να μείνουν σπίτι, είναι άλλο θέμα).
Προσπερνώ τους διάφορους wannabe Opinion Makers (ελληνιστί influencers) τύπου Αρκά, Αθερίδη, Καρύδη, Παπαδόπουλου, Σολωμού και λοιπών «επώνυμων» και ανώνυμων (και αυτοί έχουν επώνυμο, αλλά δεν έχουν «άκρες» για να γίνουν «viral») ψώνιων που ΝΟΜΙΖΟΥΝ πως επηρεάζουν την Κοινή Γνώμη (την μεγαλύτερη Δύναμη του Σύμπαντος) και μένω στον Κωνσταντίνο Δασκαλάκη, ένα από τα πιο φωτισμένα μυαλά του καιρού μας, που προσπαθεί, ελπίζω ανεπιτυχώς, να πείσει το γιατί πρέπει να μείνουμε σπίτι, χωρίς ΟΥΤΕ ένα στοιχείο που να αποδεικνύει επιστημονικά την άποψή του, αλλά με την χρήση και μόνον της ιδιότητάς του σαν Καθηγητή του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Επιστήμης Υπολογιστών του ΜΙΤ.

ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!!
MASSACHUSETTS INSTITUTE of TECHNOLOGY λοιπόν, παρέα με…
ΜICROSOFT

Είναι δυνατόν να γίνεται ένα RESTART στην Οικονομία, και όχι μόνο, του Πλανήτη, ή μάλλον της κοινής μας «Πραγματικότητας», και να λείπουν αυτοί οι δύο Ερευνητικοί Φορείς που ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ;
Όσοι δεν έχετε τί να κάνετε όντας φυλακισμένοι σπίτι σας, κάντε μια έρευνα γύρω από τους δύο αυτούς κολοσσούς Παίκτες της Πληροφορικής, της Βιολογίας, της Φαρμακευτικής και πολλών ακόμη Τομέων της Γνώσης. Είπα, ή μάλλον έγραψα, ήδη περισσότερα από όσα μου επιτρέπουν οι Κανόνες του Μεγάλου Παιχνιδιού να κάνω…
μένοντας όμως μέσα στους Κανόνες του Μεγάλου Παιχνιδιού.
Οι μυημένοι όμως στον ΥΜΝΟ της Ελληνικής Κοσμογονίας “Fringe”, ελπίζω να με «πιάνετε» ως το πού θα πρέπει να στρέψετε τις ερευνητικές σας κεραίες…

Διάλογοι του «lock down»: 1ος
«Καλά ρε, έχεις ξεσκιστεί δύο εβδομάδες να ποστάρεις στο Facebook, «μην βγαίνετε από το σπίτι, ανεύθυνοι», «θα μας πεθάνετε ρε αλήτες, μην κυκλοφορείτε» και άλλα τέτοια κηρύγματα Μίσους, σε όσους διαφωνούν μαζί σου. Δουλειά δεν έχεις να κάνεις;»
«Αυτή είναι η δουλειά μου. Πουλάω μάσκες, αντισηπτικά και επιτραπέζια παιχνίδια…»
«Και δεν βγαίνεις από το σπίτι καθόλου;»
«Ούτε πριν έβγαινα… αλλά τώρα την «βρίσκω» να μεταδίδω την μιζέρια μου και σε όποιον κάνει την μαλακία να πιστεύει αυτά που γράφω.»
«Και γιατί τα γράφεις;»
«Γιατί έχω blog και μου δίνει το Κράτος κρατική διαφήμιση για να γράφω ό,τι θέλει.»
«Δηλαδή;»
«Δες ένα παράδειγμα. Γράφω πως πρέπει όλοι μας να φοράμε συνέχεια μάσκα και να πλένουμε τα χέρια μας και δίπλα βάζω διαφήμιση αντισηπτικού.»
«ααααα…. για αυτό βλέπω παντού άρθρα στις εφημερίδες και τα sites του στυλ «Κυριάκο κάνε το θαύμα σου», «Κυριάκο απαγόρευσε την κυκλοφορία ΤΩΡΑ», «Κυριάκο ευτυχώς που κυβερνάς εσύ» και άλλα τέτοια.»
«Φυσικά. Μέτρησε έπειτα πόσες κρατικές διαφημίσεις, ή διαφημίσεις των οικογενειακών επιχειρήσεων του θα δεις εκεί που το διάβασες.»

Αν τα πειραματόζωα ήξεραν πως είναι αντικείμενα μελέτης ενός Πειράματος…
το Πείραμα δεν θα είχε Δυναμική.
«Μείνετε φυλακισμένοι στο ίδιο σας το σπίτι», σας προστάζει το Σύστημα στα πλαίσια του Παγκόσμιου Πειράματος που ΒΙΩΝΟΥΜΕ μέσα στα πλαίσια του Μεγάλου Σχεδίου, για να ελέγξει τα εξαρτημένα αντανακλαστικά του «Ποιμνίου»…
να πάρει την δύναμη των «προβάτων» του, κάνοντας αχ-αμνούς τους αμνούς του…
πειθήνια πιθηκάκια που υπακούνε σε ό,τι τους διατάζουν οι ειδ-ήμονες ειδ-ικοί των δελτίων ειδ-ήσεων του Συστήματος…
sites και blogs που «ταΐζονται» από τα «μαύρα» κονδύλια του Συστήματος για να πουλάνε Φόβο, έτσι ώστε κάποιοι να πλουτίζουν από το χειραγωγούμενο και χειραγωγημένο «Ποίμνιο».

Ελλάδα…
Η χώρα όπου η παρουσιάστρια του Κεντρικού Δελτίου «ειδήσεων» του μεγαλύτερου «ειδησεογραφικού» τηλεοπτικού σταθμού, είναι σύζυγος του Δημάρχου της Πρωτεύουσας πόλης της χώρας, και νύφη του Πρωθυπουργού της ίδιας χώρας.
Εσείς…
Πιστεύετε ακόμη στην αντικειμενική ενημέρωση;
Εσείς…
Πιστεύετε ακόμη πως οι σκέψεις σας είναι… δικές σας;

©2004-2020 Νικόλαος Παναγοδημητρόπουλος
Σύμβουλος Επιχειρήσεων – Συγγραφέας

Όλα τα κείμενα που δημοσιεύονται στο Διαδίκτυο είναι νομικά κατοχυρωμένα και προστατεύονται από τον Νόμο περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας. Απαγορεύεται ρητώς η ολική ή μερική αναδημοσίευσή τους, χωρίς να αναφέρεται η Πηγή και το όνομα του συγγραφέα.

Η ARKADIAN – N.S.P. στο Facebook

arkadian

Καλωσήλθατε στην ARKADIAN.
Ενημερωθείτε για τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα, τα σεμινάρια και τις υπηρεσίες που σας παρέχουμε. Πλοηγηθείτε στον ιστότοπό μας και βρείτε Συμβουλές Αυτοπροστασίας, Συμβουλές Προπόνησης και Διατροφής, θέματα Πολεμικών Τεχνών και Αυτοβελτίωσης, εκπαιδευτικά σεμινάρια σε «ιδιαίτερους» τομείς της Γνώσης, Συμβουλές Management & Marketing, βιβλία και άλλα πολλά.

Et in Arkadian ego.
Join us…

books

Δημιουργός γεννιέσαι, δεν γίνεσαι…
το Χάρισμα των Μουσών είναι το Δώρο των θεών σε κάποιους ανθρώπους, για να μπορούν να μεταφέρουν το Μήνυμά τους στην Ανθρωπότητα.
Συγγραφέας γίνεσαι, δεν γεννιέσαι…
αφού πρώτα έχεις διαβάσει δεκάδες βιβλία, για να μυηθείς στον Λόγο και να χαράξεις τον δικό ΣΟΥ Δρόμο, έτσι ώστε να γράψεις κάποια από τα δεκάδες βιβλία που θα διαβάσουν οι κατοπινοί που θα μυηθούν στον Λόγο για να χαράξουν τον δικό ΤΟΥΣ Δρόμο.
Και έτσι γίνεται από τις απαρχές της Ανθρωπότητας μέχρι σήμερα…
η Φλόγα της Γνώσης μεταλαμπαδεύεται στους επόμενους, για να Αναστηθεί στα πόδια Της η σκλαβωμένη Ανθρωπότητα.

Θέλετε να μάθετε το πώς να γράφετε, πώς να εκδίδετε οι ίδιοι τις Δημιουργίες σας, πώς να επικοινωνείτε το Έργο σας στον κόσμο, συστήνοντας τον Εαυτό σας στον Κόσμο; Θα το μάθουμε ΜΑΖΙ, ΕΜΕΙΣ…
στα σεμινάριά μας.

Αν πάλι δεν θέλετε να το κάνετε εσείς…
μπορούμε να το κάνουμε ΕΜΕΙΣ για εσάς.
Η Επικοινωνία, ελληνιστί Marketing, είναι ένα από τα ΔΥΝΑΤΑ μας χαρτιά. Και όπως συνηθίζω να λέω, η συνεργασία με έναν Άσο, μεταμορφώνει ακόμη και ένα μηδενικό…
στο Δέκα το Καλό.

Θα μας βρείτε εδώ

Οι We-writers.com στο Facebook

logo we-writers

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s