Η Μαύρη Σκιά και η αύξηση της Εγκληματικότητας | nickpanagodimitropoulos blog

Γράφει ο Νίκος Παναγοδημητρόπουλος

Υπάρχουν κάποιες ημέρες, ιδιαίτερα τις… νύχτες τους, που οι “αλαφροΐσκιωτοι” πιάνουν μια “Mαυρίλα” να πλανάται στον αέρα. Πόσο μάλλον όταν λόγω της φύσης του επαγγέλματός τους πρέπει να κυκλοφορούν στον χώρο δράσης αυτής της «Μαυρίλας»… στους Δρόμους.
Εκεί που το γαύγισμα των σκύλων είναι ιδιαίτερα έντονο, χωρίς προφανείς λόγους για να συμβαίνει αυτό και τα αδέσποτα σκυλιά ή έχουν λουφάξει «ναρκωμένα» στις γωνιές τους, ή είναι έτοιμα για «τσαμπουκά» χωρίς προφανή λόγο και αιτία, ενώ τα οικόσιτα σκυλιά στα μπαλκόνια και τις ταράτσες δεν σταματούν το γάβγισμα, χωρίς λόγο και αιτία, με τους γείτονες να ωρύονται ενοχλημένοι…
ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ όσοι από αυτούς έχουν μάτια «πεθαμένα».

Σε καθαρά υλικό επίπεδο, η “Mαυρίλα” αυτή υλοποιείται σε μια έξαρση της Εγκληματικότητας που μεταφράζεται σε πολλές κλήσεις στο Κέντρο της Αμέσου Δράσεως… από μια κλοπή τσάντας που συνοδεύεται από έντονη και άσκοπη βιαιοπραγία, σε μια συμπλοκή μεταξύ ανθρώπων χωρίς ουσιαστικό λόγο, σε μια διάρρηξη ενός σπιτιού σε όχι τυχαία διεύθυνση, μέχρι ένα ιδιαιτέρως ειδεχθές έγκλημα.
Χαρακτηριστικό του modus operandi αυτής της «Μαυρίλας» είναι ότι χτυπά σε συγκεκριμένες περιοχές, όχι μία αλλά περισσότερες φορές, με τελείως διαφορετικά μεταξύ τους συμβάντα, άρα και με διαφορετική Ένταση.

Τώρα… αν οι “αλαφροΐσκιωτοι” έχουν και επαγγελματική απασχόληση που να σχετίζεται με τον τομέα της Προστασίας του Πολίτη, κρατικά ή ιδιωτικά ή σε συνδυασμό τους, μπορεί να σκεφτούν να βάλουν σημαδάκια σε έναν χάρτη τις περιοχές όπου σημειώνονται αυτά τα περιστατικά, μαζί με τις ακριβείς ώρες που αυτά συνέβησαν.
Και αν ενωθούν οι τελίτσες, κάπως πώς κάναμε με εκείνο το παλιό παιχνίδι “ενώστε τις τελείες για να δείτε τι σχήμα θα βγει”, μπορεί να προκύψουν κάποια ενδιαφέροντα σύμβολα.
Ονοματίζοντας έτσι την «Μαυρίλα»…

Αυτές τις ημέρες (και νύχτες), τα status στο Φατσοβιβλίο, απαραίτητο εφόδιο για κάθε ερευνητή, γίνονται «σημάδια» της προσέγγισης αυτής της «Μαυρίλας».
Άλλα από αυτά «στάζουν χολή» με κείμενα Μίσους και Κριτικής επί παντός επιστητού.
Άλλα από αυτά μιλούν απεγνωσμένα για Φως και Αγάπη… αισθανόμενα την απειλή της στέρησής τους.
Η γενικότερη Ποιότητα είναι πως άλλοι έχουν «βγάλει δόντια» νιώθοντας έναν αόρατο κίνδυνο και άλλοι έχουν «κουρνιάσει» στις γωνιές τους επικαλούμενοι όποιον και ό,τι Πιστεύουν για βοήθεια…

… η συνέχεια στο βιβλίο.

Πηγή: «Το Φιλί της Μέδουσας: Η Μαύρη Σκιά και η αύξηση της Εγκληματικότητας»

Όταν κλείσετε αυτό το βιβλίο, η Πραγματικότητα γύρω σας δεν θα είναι ποτέ πια η ίδια…
ΕΣΕΙΣ δεν θα είστε ποτέ ξανά οι ίδιοι.

©2004-2020 Νικόλαος Παναγοδημητρόπουλος
Σύμβουλος Επιχειρήσεων – Συγγραφέας

Όλα τα κείμενα που δημοσιεύονται στο Διαδίκτυο είναι νομικά κατοχυρωμένα και προστατεύονται από τον Νόμο περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας. Απαγορεύεται ρητώς η ολική ή μερική αναδημοσίευσή τους, χωρίς να αναφέρεται η Πηγή και το όνομα του συγγραφέα.

Η ARKADIAN – N.S.P. στο Facebook

arkadian

Καλωσήλθατε στην ARKADIAN.
Ενημερωθείτε για τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα, τα σεμινάρια και τις υπηρεσίες που σας παρέχουμε. Πλοηγηθείτε στον ιστότοπό μας και βρείτε Συμβουλές Αυτοπροστασίας, Συμβουλές Προπόνησης και Διατροφής, θέματα Πολεμικών Τεχνών και Αυτοβελτίωσης, εκπαιδευτικά σεμινάρια σε «ιδιαίτερους» τομείς της Γνώσης, Συμβουλές Management & Marketing, βιβλία και άλλα πολλά.

Et in Arkadian ego.
Join us…

books

Δημιουργός γεννιέσαι, δεν γίνεσαι…
το Χάρισμα των Μουσών είναι το Δώρο των θεών σε κάποιους ανθρώπους, για να μπορούν να μεταφέρουν το Μήνυμά τους στην Ανθρωπότητα.
Συγγραφέας γίνεσαι, δεν γεννιέσαι…
αφού πρώτα έχεις διαβάσει δεκάδες βιβλία, για να μυηθείς στον Λόγο και να χαράξεις τον δικό ΣΟΥ Δρόμο, έτσι ώστε να γράψεις κάποια από τα δεκάδες βιβλία που θα διαβάσουν οι κατοπινοί που θα μυηθούν στον Λόγο για να χαράξουν τον δικό ΤΟΥΣ Δρόμο.
Και έτσι γίνεται από τις απαρχές της Ανθρωπότητας μέχρι σήμερα…
η Φλόγα της Γνώσης μεταλαμπαδεύεται στους επόμενους, για να Αναστηθεί στα πόδια Της η σκλαβωμένη Ανθρωπότητα.

Θέλετε να μάθετε το πώς να γράφετε, πώς να εκδίδετε οι ίδιοι τις Δημιουργίες σας, πώς να επικοινωνείτε το Έργο σας στον κόσμο, συστήνοντας τον Εαυτό σας στον Κόσμο; Θα το μάθουμε ΜΑΖΙ, ΕΜΕΙΣ…
στα σεμινάριά μας.

Αν πάλι δεν θέλετε να το κάνετε εσείς…
μπορούμε να το κάνουμε ΕΜΕΙΣ για εσάς.
Η Επικοινωνία, ελληνιστί Marketing, είναι ένα από τα ΔΥΝΑΤΑ μας χαρτιά. Και όπως συνηθίζω να λέω, η συνεργασία με έναν Άσο, μεταμορφώνει ακόμη και ένα μηδενικό…
στο Δέκα το Καλό.

Θα μας βρείτε εδώ

Οι We-writers.com στο Facebook

logo we-writers

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s