Οργασμός | nickpanagodimitropoulos blog

Γράφει ο Νίκος Παναγοδημητρόπουλος

Ένας άνθρωπος δυστυχεί όταν του λείπει ο Οργασμός. Όταν οι λέξεις “καψούρα” και “καύλα” συναντώνται μοναχά στα λεξικά…
Οργασμός Ενέργειας…
Οργασμός Δημιουργίας…
Οργασμός ερωτικός…
Οργασμός σεξουαλικός…
Για να δουλέψει καλά κάθε οργα(νι)σμός, είναι απαραίτητος ένας καλός οργασμός. Το πρώτο βήμα προς την Δημιουργία, είναι ο Έρωτας, σε κάθε του μορφή.

Το να νιώθεις έρωτα, όπως και το να κάνεις έρωτα, σε κάνει θηρίο ανήμερο. Ένα πλάσμα δυστυχεί, και παθαίνει κατάθλιψη, όταν μένει αν-ίμερο. Ο Ίμερος είναι οι χυμοί της Ζωής, που ποτίζουν την Ύπαρξη.
Αν οι άνθρωποι γνώριζαν την Δύναμη του Έρωτα, δεν θα έκαναν ποτέ ξανά απλώς sex…

το ΣΩΣΤΟ sex με τον ΣΩΣΤΟ άνθρωπο, στον ΣΩΣΤΟ Χωροχρόνο, είναι το κβαντικό «κλειδί» των Πυλών για Εναλλακτικές Πραγματικότητες και καταστάσεις Ύπαρξης.

Σε μια ανοργασμική κοινωνία στην οποία οι άνθρωποι έχουν ξεχάσει την Δύναμη του Οργασμού, δεν είναι να απορείς γιατί ο κόσμος έχει «γειωθεί» σε μια μίζερη Πραγματικότητα. Αν ένα δέντρο δεν ποτίζεται, ξεραίνεται, αν ένας άνθρωπος μένει αναγάπητος, μαραίνεται…
οι Χυμοί του Έρωτα, ο Ίμερος, είναι αυτό που γεννιέται από τον Οργασμό και θρέφει κάθε ζώντα Οργανισμό.
Ό,τι είναι οι χυμοί που θρέφουν ένα δέντρο για να ανθοφορήσει, είναι ο Ίμερος που θρέφει μια ψυχή για να φτεροκοπήσει…
όπως οι χυμοί ψηλώνουν ένα δέντρο για να αγγίξει τον ουρανό, έτσι ο Έρωτας απογειώνει έναν θνητό, κάνοντάς τον έναν μικρό θεό.

Δύο Δρόμοι οδηγούν στην Γνώση (Αθηνά):
Το Μονοπάτι της Αρτέμιδος (Παρθενία ή… Αγαμία) και το Μονοπάτι της Αφροδίτης (Ιερός Γάμος). Θα πρέπει να τιμώνται από τους Μύστες εξίσου, αν δεν θέλουν να έχουν την τύχη, ή μάλλον την ατυχία, του Ιππόλυτου, του γιου του Θησέα. Ο Σωκράτης και η Διοτίμα, ο Πλάτων και η Αρχεάνασσα, ο Αλέξανδρος και η Ρωξάνη.
Υπάρχει ένα «κλειδί» που μπορεί να πυροδοτήσει το «Σπέρμα της Γνώσης» που εμπεριέχει μια Πληροφορία και να ανοίξει τις Πύλες της Συνείδησης.
O Οργασμός

Πηγή: «Οργασμός»

Ολόκληρο το άρθρο, μαζί με πολλά ακόμη, είναι κομμάτι της εκπαιδευτικής ύλης του Εκπαιδευτικού Κύκλου Μαθημάτων μου «Το Παιχνίδι της Δύναμης: Κανόνες και Νόμοι», και μπορείτε να διαβάσετε στο ομώνυμο βιβλίο το οποίο μπορείτε να βρείτε στην ενότητα «Εκδόσεις».

©2004-2020 Νικόλαος Παναγοδημητρόπουλος
Σύμβουλος Επιχειρήσεων – Συγγραφέας

Όλα τα κείμενα που δημοσιεύονται στο Διαδίκτυο είναι νομικά κατοχυρωμένα και προστατεύονται από τον Νόμο περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας. Απαγορεύεται ρητώς η ολική ή μερική αναδημοσίευσή τους, χωρίς να αναφέρεται η Πηγή και το όνομα του συγγραφέα.

Η ARKADIAN – N.S.P. στο Facebook

arkadian

Καλωσήλθατε στην ARKADIAN.
Ενημερωθείτε για τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα, τα σεμινάρια και τις υπηρεσίες που σας παρέχουμε. Πλοηγηθείτε στον ιστότοπό μας και βρείτε Συμβουλές Αυτοπροστασίας, Συμβουλές Προπόνησης και Διατροφής, θέματα Πολεμικών Τεχνών και Αυτοβελτίωσης, εκπαιδευτικά σεμινάρια σε «ιδιαίτερους» τομείς της Γνώσης, Συμβουλές Management & Marketing, βιβλία και άλλα πολλά.

Et in Arkadian ego.
Join us…

books

Δημιουργός γεννιέσαι, δεν γίνεσαι…
το Χάρισμα των Μουσών είναι το Δώρο των θεών σε κάποιους ανθρώπους, για να μπορούν να μεταφέρουν το Μήνυμά τους στην Ανθρωπότητα.
Συγγραφέας γίνεσαι, δεν γεννιέσαι…
αφού πρώτα έχεις διαβάσει δεκάδες βιβλία, για να μυηθείς στον Λόγο και να χαράξεις τον δικό ΣΟΥ Δρόμο, έτσι ώστε να γράψεις κάποια από τα δεκάδες βιβλία που θα διαβάσουν οι κατοπινοί που θα μυηθούν στον Λόγο για να χαράξουν τον δικό ΤΟΥΣ Δρόμο.
Και έτσι γίνεται από τις απαρχές της Ανθρωπότητας μέχρι σήμερα…
η Φλόγα της Γνώσης μεταλαμπαδεύεται στους επόμενους, για να Αναστηθεί στα πόδια Της η σκλαβωμένη Ανθρωπότητα.

Θέλετε να μάθετε το πώς να γράφετε, πώς να εκδίδετε οι ίδιοι τις Δημιουργίες σας, πώς να επικοινωνείτε το Έργο σας στον κόσμο, συστήνοντας τον Εαυτό σας στον Κόσμο; Θα το μάθουμε ΜΑΖΙ, ΕΜΕΙΣ…
στα σεμινάριά μας.

Αν πάλι δεν θέλετε να το κάνετε εσείς…
μπορούμε να το κάνουμε ΕΜΕΙΣ για εσάς.
Η Επικοινωνία, ελληνιστί Marketing, είναι ένα από τα ΔΥΝΑΤΑ μας χαρτιά. Και όπως συνηθίζω να λέω, η συνεργασία με έναν Άσο, μεταμορφώνει ακόμη και ένα μηδενικό…
στο Δέκα το Καλό.

Θα μας βρείτε εδώ

Οι We-writers.com στο Facebook

logo we-writers

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s