Μνημόνια, Τράπεζες και Ναΐτες Ιππότες… οι Σύγχρονοι Σταυροφόροι | nickpanagodimitropoulos blog

Γράφει ο Νίκος Παναγοδημητρόπουλος

Ας δούμε όμως λίγα περισσότερα στοιχεία, όσο βέβαια μας επιτρέπεται «ανοικτά», από την ιστορία των Ιπποτών του Ναού.
Σαν έτος ίδρυσης του Τάγματος των Ιπποτών του Ναού ορίζεται το 1118 μ.Χ., ενώ διαλύθηκε, τυπικά, το 1309 μ.Χ. Η ίδρυσή του έγινε από 9 ιππότες, με σκοπό να προστατέψουν τους ταξιδιώτες των Αγίων Τόπων. Ο Γάλλος ευγενής Ούγος Ντε Παγέν ήταν ο ιδρυτής του Τάγματος, μετά τον θάνατο της γυναίκας του. Οι πρώτοι 9 ιππότες ήταν μέλη γνωστών οικογενειών (σήμερα θα ονομάζονταν Διοικητικό Συμβούλιο).
Φανερός σκοπός ήταν η παροχή υπηρεσιών σωματοφυλακής στους ταξιδιώτες των Αγίων Τόπων. Αόρατοι σκοποί, πολλοί και διάφοροι, ανάλογα με τη γωνία θέασης του κάθε ερευνητή. Παρακάτω θα βρούμε κάποια «κλειδάκια» που θα μας βοηθήσουν να κάνουμε συσχετισμούς με το τί συμβαίνει σήμερα, το 2018 μ.Χ. που γράφεται αυτό το βιβλίο, στην Ελλάδα. Μην ξεχνάμε ότι ο Τεκτονισμός και οι Μυστικές Οργανώσεις που βασίζονται στον Δυτικό Αποκρυφισμό έχουν σαν βάση τους Ναΐτες Ιππότες που ήταν οι ιδρυτές του… Τραπεζικού Συστήματος.

Το 1118 μ.Χ. πέθανε ο Σελτζούκος σουλτάνος Μουχάμαντ Ταπάρ. Τον αντικατέστησε ο μικρότερος αδελφός του ο Σαντζάρ, ο οποίος και έκανε διαβουλεύσεις με τον Χασάν-Ι-Σαμπάχ (Γέρος του Βουνού). Όταν ο Χασάν έστειλε αρχικά τους απεσταλμένους του, ο Σαντζάρ τους απέρριψε. Ένα βράδυ ενώ κοιμόταν, κάποιος Ασασίνος έμπηξε δίπλα του ένα εγχειρίδιο, στο χώμα δίπλα στο κεφάλι του. Κατόπιν έφτασε ένας αγγελιοφόρος από τον Χασάν, με το μήνυμα «αν δεν είχα στείλει τις ευχές μου στον σουλτάνο, εκείνο το εγχειρίδιο που ήταν μπηγμένο στο σκληρό χώμα θα είχε χωθεί στο μαλακό του στήθος». Έτσι ο Σαντζάρ συμβιβάστηκε με τρόμο με τον Χασάν. Παραχώρησε στους Ασασίνους μία επιχορήγηση από τους φόρους και τους επέτρεψε να εισπράττουν διόδια από τους διερχόμενους από τα εδάφη που τους ανήκαν.

Τα διόδια λοιπόν…
Ακόμη τότε δεν είχαν δημιουργηθεί τα κινήματα «Δεν πληρώνω», αλλιώς, ποιος ξέρει τί θα πάθαιναν οι υποκινητές τους. Ή θα τους έκλειναν με εγχειρίδια τα στόματα, ή θα διορίζονταν στα… διόδια. Ή ίσως σε κάποια θέση μετακλητού υπαλλήλου της Κυβέρνησης.

Μην έχετε την ψευδαίσθηση ότι είστε ελεύθερα όντα, επειδή δεν έχετε περασμένες κάποιες αλυσίδες στα χέρια σας. Αν κοιτάξετε καλά, με Άλλα Μάτια, θα δείτε ότι τα δεσμά υπάρχουν, τα δεσμά ενός αόρατου Συστήματος που σας κρατά υπόδουλους στην καθημερινότητα, ενώ αποτελείτε «καύσιμη ύλη» κάποιων αόρατων αφεντικών.

Οι Ασασίνοι έγιναν μία υπολογίσιμη δύναμη, που στρεφόταν τόσο κατά ομάδων ανθρώπων, αλλά περισσότερο κατά μεμονωμένων ατόμων. Και φανταστείτε ότι ακόμη δεν είχαν ανακαλυφθεί οι «σούπερ κοριοί», για να υπάρχουν πρόθυμα μάτια και αυτιά δίπλα σε κάθε μαριονέτα του Συστήματος, έτσι ώστε να μπορούν να κινούν τα νήματά του οι Χειριστές της, βάζοντάς την να ψηφίζει νομοσχέδια και νόμους ενάντια του ίδιου της του λαού, για να μην βγουν στο Φως τα βρώμικα μυστικά της.
Το 1121 μ.Χ. ο βεζίρης αλ-Μαμούν ανέβηκε στην ηγεσία της Αιγύπτου, μετά από την δολοφονία του αλ-Αφντάλ, βεζίρη και διοικητή στρατιάς. Επέβαλε δραστικά μέτρα ασφαλείας στο Κάιρο, μέτρα που περιλάμβαναν αυστηρή καταγραφή των πολιτών, αυστηρούς κανόνες για εξακρίβωση ταυτότητας, ταξιδιωτικούς περιορισμούς και μαζικές συλλήψεις πιθανών Ασασίνων.
Αν αυτές οι εικόνες σας θυμίζουν τις εικόνες που βλέπετε σήμερα στις τηλεοπτικές σας οθόνες από τα «hot-spots» της Ελλάδος, την οποία κάποιοι έχουν σαν στόχο να μετατρέψουν ολόκληρη σε ένα απέραντο «hot-spot» όπου θα καταγράφονται οι Μουσουλμάνοι, οι οποίοι θέλουν να περάσουν στα εδάφη των «Χριστιανικών» χωρών, άλλοι για να γλιτώσουν την ζωή τους και άλλοι για να μεταφέρουν τον πόλεμο στην καρδιά των εχθρών τους, έχετε δίκιο.

Τα περισσότερα θύματα των Ασασίνων ήταν πολιτικοί που φυλάσσονταν με αυστηρότατα μέτρα φρούρησης, για να προκαλέσουν τον μέγιστο δυνατό φόβο. Έτσι, με τον φόβο της δολοφονίας από τους κρυφούς συμμάχους τους, οι Ναΐτες εξασφάλιζαν την υποταγή στη θέλησή τους, των πολιτικών που ήταν υπεύθυνοι τότε για τα αντίστοιχα «Μνημόνια». Α, και μην ξεχάσω, τα χρώματα της Αδελφότητας των Ασασίνων ήταν, σωστά μαντέψατε, το κόκκινο και το λευκό.

Η πρώτη ιστορικά τεκμηριωμένη επαφή των σταυροφόρων με τους Ασασίνους έγινε το 1106 μ.Χ., όταν ο Τακγκρέδος, ηγεμόνας της Αντιοχείας, νίκησε τους Νιζαρί Ισμαηλίτες και απέσπασαν από την σέκτα φόρο υποτελείας. Αιχμαλώτισε τον νέο Σύριο επικεφαλής και ζήτησε λύτρα για να τον απελευθερώσει. Αργότερα οι Ασασίνοι πλήρωναν φόρο υποτελείας στους Ναΐτες για να αποφύγουν τις εχθροπραξίες. Τότε προφανώς ξεκίνησε και η «συνεργασία» των Δυτικών με το δίκτυο του Γέρου του Βουνού…
Ο Χασάν-Ι-Σαμπάχ, πέθανε από αρρώστια στις 23 Μαΐου 1124 μ.Χ. Αίγυπτος και Συρία για όποιον δε θυμάται, είναι οι χώρες όπου ξεκίνησαν οι σύγχρονες Σταυροφορίες, συγγνώμη πάλι, επαναστάσεις ανεξαρτησίας ΜΗ υποκινούμενες από τη Δύση. Και εκείνο το Πυρηνικό Πρόγραμμα του Ιράν, κάπου κοντά στο Αλαμούτ, ή Αετοφωλιά. Όπως είχε ονομάσει το ορεινό του καταφύγιο ο βαθιά χωμένος στα «Απόκρυφα» Αδόλφος Χίτλερ.
Δεν είναι τυχαία ο Αετός το σύμβολο για πολλές ομάδες που μετέχουν στο Παιχνίδι…

Μην έχετε την ψευδαίσθηση ότι είστε ελεύθερα όντα, επειδή δεν έχετε περασμένες κάποιες αλυσίδες στα χέρια σας. Αν κοιτάξετε καλά, με Άλλα Μάτια, θα δείτε ότι τα δεσμά υπάρχουν, τα δεσμά ενός αόρατου Συστήματος που σας κρατά υπόδουλους στην καθημερινότητα, ενώ αποτελείτε «καύσιμη ύλη» κάποιων αόρατων αφεντικών.

Οι Ναΐτες ίδρυσαν το Τραπεζικό Σύστημα. Για να ταξιδέψει κάποιος από την Αγγλία στη Συρία για παράδειγμα, πήγαινε στο κάστρο του «αδελφού» Χ στο Λονδίνο, άφηνε π.χ. 100 λίρες, έπαιρνε μια ταξιδιωτική επιταγή, με βουλοκέρι παρακαλώ, για να μην τον ληστέψουν στο δρόμο, την οποία έδινε στο κάστρο του «αδελφού» Ψ στην Αντιόχεια και έπαιρνε 100 λίρες. Οι «αδελφοί» μεταξύ τους δεν είχαν τόκους. Αν δεν ήσουν «αδελφός», θα έπαιρνες 60 λόγου χάριν.
Συσσώρευσαν τεράστιο πλούτο, μέσω δωρεών. Δάνειζαν με τόκους που έφθαναν και το 60%, ενώ στις εγκαταστάσεις και τις εκκλησίες τους φυλάσσονταν ολόκληρες περιουσίες ευγενών, ακόμα και το Βασιλικό Θησαυροφυλάκιο της Γαλλίας και τα κοσμήματα του Θρόνου της Αγγλίας.

Σήμερα θα έκαναν πιο στρατηγικές κινήσεις για να αυξήσουν το «Real Estate» τους. Αφού έπαιζαν με τράπεζες, θα αγόραζαν, κοψοχρονιά, την κεντρική Τράπεζα υπεύθυνη για τους αγρότες. Οι αγρότες έχουν υποθηκεύσει τη γη τους, έχουν πάρει δάνεια, τα οποία δεν μπορούν να αποπληρώσουν, γιατί δεσμεύονται από το «τυράκι» των επιχορηγήσεων για το τί θα καλλιεργήσουν, π.χ. αγγουράκια Ισπανίας. Αν όμως σκάσει κανένα βακτήριο και τους καταστρέψει οικονομικά, τα δάνεια δεν πληρώνονται και οι εκτάσεις περνάνε στα χέρια της Αγροτικής Τράπεζας, της πιο πολύφερνης νύφης…
Όποιος λοιπόν πάρει την Αγροτική Τράπεζα μιας χώρας στο χαρτοφυλάκιό του, κατέχει τις υποθηκευμένες εκτάσεις των αγροτών της χώρας…
ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

Ένα «κλειδάκι» για να ξεκινήσετε τη δική σας έρευνα:
Γιατί το Ελληνικό Μνημόνιο βασίζεται στο ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ και όχι στο Ελληνικό;
Το Δίκαιο που εφαρμόζεται στις Βρετανικές Αποικίες…

… η συνέχεια στο βιβλίο.

Πηγή: «Η Αδελφότητα της Φλόγας: Μνημόνια, Τράπεζες και Ναΐτες Ιππότες… οι Σύγχρονοι Σταυροφόροι»

Όταν κλείσετε αυτό το βιβλίο, η Πραγματικότητα γύρω σας δεν θα είναι ποτέ πια η ίδια…
ΕΣΕΙΣ δεν θα είστε ποτέ ξανά οι ίδιοι.

©2004-2020 Νικόλαος Παναγοδημητρόπουλος
Σύμβουλος Επιχειρήσεων – Συγγραφέας

Όλα τα κείμενα που δημοσιεύονται στο Διαδίκτυο είναι νομικά κατοχυρωμένα και προστατεύονται από τον Νόμο περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας. Απαγορεύεται ρητώς η ολική ή μερική αναδημοσίευσή τους, χωρίς να αναφέρεται η Πηγή και το όνομα του συγγραφέα.

Η ARKADIAN – N.S.P. στο Facebook

arkadian

Καλωσήλθατε στην ARKADIAN.
Ενημερωθείτε για τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα, τα σεμινάρια και τις υπηρεσίες που σας παρέχουμε. Πλοηγηθείτε στον ιστότοπό μας και βρείτε Συμβουλές Αυτοπροστασίας, Συμβουλές Προπόνησης και Διατροφής, θέματα Πολεμικών Τεχνών και Αυτοβελτίωσης, εκπαιδευτικά σεμινάρια σε «ιδιαίτερους» τομείς της Γνώσης, Συμβουλές Management & Marketing, βιβλία και άλλα πολλά.

Et in Arkadian ego.
Join us…

books

Δημιουργός γεννιέσαι, δεν γίνεσαι…
το Χάρισμα των Μουσών είναι το Δώρο των θεών σε κάποιους ανθρώπους, για να μπορούν να μεταφέρουν το Μήνυμά τους στην Ανθρωπότητα.
Συγγραφέας γίνεσαι, δεν γεννιέσαι…
αφού πρώτα έχεις διαβάσει δεκάδες βιβλία, για να μυηθείς στον Λόγο και να χαράξεις τον δικό ΣΟΥ Δρόμο, έτσι ώστε να γράψεις κάποια από τα δεκάδες βιβλία που θα διαβάσουν οι κατοπινοί που θα μυηθούν στον Λόγο για να χαράξουν τον δικό ΤΟΥΣ Δρόμο.
Και έτσι γίνεται από τις απαρχές της Ανθρωπότητας μέχρι σήμερα…
η Φλόγα της Γνώσης μεταλαμπαδεύεται στους επόμενους, για να Αναστηθεί στα πόδια Της η σκλαβωμένη Ανθρωπότητα.

Θέλετε να μάθετε το πώς να γράφετε, πώς να εκδίδετε οι ίδιοι τις Δημιουργίες σας, πώς να επικοινωνείτε το Έργο σας στον κόσμο, συστήνοντας τον Εαυτό σας στον Κόσμο; Θα το μάθουμε ΜΑΖΙ, ΕΜΕΙΣ…
στα σεμινάριά μας.

Αν πάλι δεν θέλετε να το κάνετε εσείς…
μπορούμε να το κάνουμε ΕΜΕΙΣ για εσάς.
Η Επικοινωνία, ελληνιστί Marketing, είναι ένα από τα ΔΥΝΑΤΑ μας χαρτιά. Και όπως συνηθίζω να λέω, η συνεργασία με έναν Άσο, μεταμορφώνει ακόμη και ένα μηδενικό…
στο Δέκα το Καλό.

Θα μας βρείτε εδώ

Οι We-writers.com στο Facebook

logo we-writers

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s