Η Αποστολή | nickpanagodimitropoulos blog

Γράφει ο Νίκος Παναγοδημητρόπουλος

Το κωδικό του όνομα στην Αντίσταση ήταν «ο Δάσκαλος» και ήταν επιφορτισμένος με το σημαντικό έργο της εκπαίδευσης νέων πρακτόρων σε αυτή την μικρή γωνιά του Αλτέηρ. Ο πλανήτης τελούσε υπό την κατοχή των επαναστατών, ενώ κάποιες μικρές ομάδες της Γαλαξιακής Αυτοκρατορίας που είχαν σταλεί για να επαναφέρουν την τάξη είχαν αποδεκατιστεί πριν από πολλά Αλτεηριανά χρόνια και όσοι είχαν επιζήσει, είχαν αναμιχθεί με τους ντόπιους κάτοικους στα εσωτερικά κοιλώματα του πλανήτη, όπως και σε πολλούς άλλους πλανήτες του Συστήματος. Από τους μεικτούς αυτούς γάμους προήλθε η τωρινή γενιά των Πολεμιστών, από την οποία, κατά τις Ιερές Γραφές των Ναών, θα προέκυπτε ο Ελευθερωτής που θα έφερνε πάλι την Φλόγα της Ελευθερίας στους παγωμένους Κόσμους του Σύμπαντος.
«Δάσκαλε, το πόδι μου αιμορραγεί συνεχώς, δεν νομίζω ότι θα τα καταφέρω να γυρίσω μαζί σου στον Τομέα», είπε ο νεαρός με το όνομα Λύκιος.

Ήταν ο νέος αρχηγός της Πέμπτης Ομάδας νεοφώτιστων στην Αντίσταση και η αναγνωριστική βόλτα με τον Δάσκαλο στα δάση του Αλτέηρ είχε φανεί αποτυχημένη, μιας και έπεσαν σε περίπολο των στρατιωτών της Μαύρης Σκιάς, της ομάδας των αποστατών που κατέχοντας θεία συμπαντικά μυστικά, θέλησαν να τα χρησιμοποιήσουν για δικό τους όφελος και να «παγώσουν» τον Χωροχρόνο σύμφωνα με τις αλαζονικές τους πεποιθήσεις. Το ενθύμιο της συνάντησης αυτής ήταν ένα έγκαυμα στο πόδι από τα ακτινικά πιστόλια τους και μία ακατάσχετη αιμορραγία από τον μηρό.
«Μην ανησυχείς για αυτό, σε λίγο θα το έχεις ξεχάσει», απάντησε ο Δάσκαλος. «Τώρα θέλω να με ακούσεις προσεκτικά γιατί ο χρόνος πιέζει. Εντάξει;»
«Σε ακούω.»
«Λοιπόν, νομίζω πως είσαι έτοιμος να αναλάβεις την ομάδα σου και την αποστολή σου. Όπως ξέρεις, κάθε ομάδα είναι επιφορτισμένη με έναν πλανήτη και ο δικός σου είναι η Αία ή Γη όπως την ξέρουν οι κάτοικοί της. Θα φύγεις τώρα εσύ και σε λίγο καιρό θα αρχίσουν να έρχονται και οι υπόλοιποι. Όμως, εδώ θέλω να προσέξεις ιδιαιτέρως, δεν θα κατέβεις εκεί όπως είσαι τώρα, εννοώ με την ταυτότητα του Λύκιου.»
«Αλλά;»
«Θα πάρεις μία άλλη ταυτότητα, άλλωστε το όνομα σε κάθε άτομο είναι συμβατικό, το πραγματικό όνομα που προσδιορίζει την προσωπικότητα είναι μυστικό και το ξέρει το Ιερατείο των Δώδεκα μόνο και κανείς άλλος. Μόνο που στην Αία δεν θα θυμάσαι τίποτα από τον Λύκιο και από την τωρινή μας συζήτηση, συνειδητά πάντα, ενώ θα τα πάντα θα είναι καταγεγραμμένα στο ατομικό σου ασυνείδητο. Πρόσβαση εκεί θα έχεις μόνο όταν θα έρχεσαι σε αυτό που σου έμαθα σαν Αυξημένη Συνειδητότητα. Τότε θα έρχεσαι νοητά εδώ σε αυτό το μέρος και θα ανακτάς τις πληροφορίες που θέλεις. Στην Αυξημένη Συνειδητότητα μπορείς να έρχεσαι είτε εκουσίως με μεθόδους που θα βρεις μόνος σου, είτε ακουσίως μέσα στα όνειρα όταν κοιμάσαι. Καλώς μέχρι εδώ;»
«Όχι, αυτά δεν τα έχω ξανακούσει και δεν πιστεύω να περιμένεις να τα μάθω τώρα, κάτω από την πίεση του χρόνου και της αγωνίας.»
«Δεν έχει σημασία, δεν μιλάω στο συνειδητό αλλά στο ασυνείδητο μέρος σου. Κοίταξέ με στα μάτια!» τον πρόσταξε ο Δάσκαλος με φωνή επιτακτικά καθηλωτική.

Στην επέλαση των Πρακτόρων της Μαύρης Σκιάς, οι Φύλακες της Φλόγας παίρνουν θέση μάχης για να προστατεύσουν και με την ζωή τους ακόμη την ναρκωμένη Ανθρωπότητα…
Ένα μυθιστόρημα «Επιστημονικής Φαντασίας» για τα χρόνια της Κρίσης και την Μαύρη Σκιά που έχει βυθίσει τον πλανήτη Γη στο Σκοτάδι, με τελευταίο προπύργιο Αντίστασης την Κατεχόμενη Ελλάδα των Μνημονίων.

Ο Λύκιος έστρεψε το βλέμμα του στα μάτια του Δασκάλου, τα οποία είχαν πάρει μία έντονη λάμψη, όπως ο χρυσός Ήλιος που καθρεφτιζόταν στα γαλανά νερά του Αλτέηρ. Δύο δίνες άρχισαν να σχηματίζονται στις ίριδες και ο Λύκιος ένιωσε να χάνεται μέσα στο Άπειρο, μακριά από δεσμεύσεις βαρύτητας και όλων των γνωστών φυσικών νόμων. Οι πύλες του μυαλού του είχαν ανοίξει και περίμεναν τα λόγια του Δασκάλου να αποθηκευθούν στις τεράστιες κοιλότητες του εγκεφάλου, τεράστιες για την μορφή των δεδομένων που καταγράφονταν εκεί, μηδαμινών διαστάσεων ηλεκτρικά φορτία πληροφοριών που, όμως, διαμόρφωναν συμπαντικών διαστάσεων εξελίξεις, τόσο για τον κάτοχό του, όσο και για πλανήτες και γαλαξίες ολόκληρους.

«Ωραία», είπε σιγανά ο Δάσκαλος. «Τώρα άκου. Φαντάσου πως όλα είναι ένα παιχνίδι, τους κανόνες του οποίου θα μάθεις μόνο παίζοντάς το. Στην Αία δεν θα είσαι ο Λύκιος και δεν θα γνωρίζεις κανέναν από τους συντρόφους σου της Πέμπτης Ομάδας. Δεν θα γνωρίσεις ούτε καν εμένα όταν θα συναντηθούμε. Αυτό γίνεται για λόγους ασφαλείας, τόσο δικούς σου, όσο και της Αντίστασης γενικότερα. Κάποια στιγμή κάτι γνώριμο θα βάλει μπροστά τις διαδικασίες αφύπνισης σου.
Από εκεί και έπειτα θα αρχίσεις να βλέπεις παράξενα όνειρα, θα διαβάζεις βιβλία που θα σου δημιουργούν παράξενες φαντασιώσεις και θα γνωρίζεις ανθρώπους παράξενα γνωστούς σου, παρόλο που θα τους βλέπεις για πρώτη φορά. Το σημαντικότερο είναι πως κάποια στιγμή θα σου γεννηθεί μία παράξενη ιδέα πως είσαι στην Γη, όπως θα λέγεται πια για σένα, για κάποιον λόγο που δεν μπορείς να θυμηθείς. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να φανατιστείς με κάποια Σταυροφορία, όπως την λένε εκεί ή να ξυπνήσει η αλαζονεία μέσα σου. Μην ξεχνάς πως αυτό πολεμάμε. Οι πληροφορίες θα σου δίνονται μέσα από τραγούδια, βιβλία, περιοδικά, παιχνίδια, σκόρπιες κουβέντες και ό,τι μπορείς να φανταστείς, σαν κομματάκια από ένα παζλ που πρέπει να βάλεις στην σωστή σειρά για να δεις την συνολική εικόνα. Έχουν ένα όνομα για αυτή την μέθοδο στην Αία, τον Νόμο της Συγχρονικότητας όπως λέγεται.
Η Γνώση στην Αία είναι κωδικοποιημένη και βασικό κλειδί στην απόκτησή της είναι οι παραδόσεις και οι μυθολογίες των λαών, κυρίως του άμεσα συγγενικού μας λαού των Ελλήνων, όπως λέγονται. Ο πολιτισμός τους είναι ο αρχαιότερος γνωστός στον πλανήτη και έπαιρνε διάφορα ονόματα, αναλόγως την περιοχή όπου αναπτυσσόταν. Θα τον βρεις σαν Δραβιδικό, Τολτέκικο, των Μάγιας ή των Ίνκας, σαν Ινδικό, Αιγυπτιακό και με πολλά άλλα ονόματα.
Ελληνικός πολιτισμός ήταν και ο Ατλάντιος, όταν τους χτύπησε όμως η Μαύρη Σκιά και τους υπέταξε, έγινε ένας μεγάλος πόλεμος με πρωτόγονα για εμάς θερμοπυρηνικά όπλα και η συμβατική ιστορία γύρισε πολλά χρόνια πίσω στην Εξέλιξη των Ειδών. Σε καμία περίπτωση μην περάσεις από το στάδιο του φανατισμού ή του εθνικισμού, μιας και θα πας στην Ελλάδα όπου τέτοια φαινόμενα περισσεύουν.»

… η συνέχεια στο βιβλίο.

Πηγή: «Το Φιλί της Μέδουσας: Η Αποστολή»

Όταν κλείσετε αυτό το βιβλίο, η Πραγματικότητα γύρω σας δεν θα είναι ποτέ πια η ίδια…
ΕΣΕΙΣ δεν θα είστε ποτέ ξανά οι ίδιοι.

©2004-2020 Νικόλαος Παναγοδημητρόπουλος
Σύμβουλος Επιχειρήσεων – Συγγραφέας

Όλα τα κείμενα που δημοσιεύονται στο Διαδίκτυο είναι νομικά κατοχυρωμένα και προστατεύονται από τον Νόμο περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας. Απαγορεύεται ρητώς η ολική ή μερική αναδημοσίευσή τους, χωρίς να αναφέρεται η Πηγή και το όνομα του συγγραφέα.

Η ARKADIAN – N.S.P. στο Facebook

arkadian

Καλωσήλθατε στην ARKADIAN.
Ενημερωθείτε για τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα, τα σεμινάρια και τις υπηρεσίες που σας παρέχουμε. Πλοηγηθείτε στον ιστότοπό μας και βρείτε Συμβουλές Αυτοπροστασίας, Συμβουλές Προπόνησης και Διατροφής, θέματα Πολεμικών Τεχνών και Αυτοβελτίωσης, εκπαιδευτικά σεμινάρια σε «ιδιαίτερους» τομείς της Γνώσης, Συμβουλές Management & Marketing, βιβλία και άλλα πολλά.

Et in Arkadian ego.
Join us…

books

Δημιουργός γεννιέσαι, δεν γίνεσαι…
το Χάρισμα των Μουσών είναι το Δώρο των θεών σε κάποιους ανθρώπους, για να μπορούν να μεταφέρουν το Μήνυμά τους στην Ανθρωπότητα.
Συγγραφέας γίνεσαι, δεν γεννιέσαι…
αφού πρώτα έχεις διαβάσει δεκάδες βιβλία, για να μυηθείς στον Λόγο και να χαράξεις τον δικό ΣΟΥ Δρόμο, έτσι ώστε να γράψεις κάποια από τα δεκάδες βιβλία που θα διαβάσουν οι κατοπινοί που θα μυηθούν στον Λόγο για να χαράξουν τον δικό ΤΟΥΣ Δρόμο.
Και έτσι γίνεται από τις απαρχές της Ανθρωπότητας μέχρι σήμερα…
η Φλόγα της Γνώσης μεταλαμπαδεύεται στους επόμενους, για να Αναστηθεί στα πόδια Της η σκλαβωμένη Ανθρωπότητα.

Θέλετε να μάθετε το πώς να γράφετε, πώς να εκδίδετε οι ίδιοι τις Δημιουργίες σας, πώς να επικοινωνείτε το Έργο σας στον κόσμο, συστήνοντας τον Εαυτό σας στον Κόσμο; Θα το μάθουμε ΜΑΖΙ, ΕΜΕΙΣ…
στα σεμινάριά μας.

Αν πάλι δεν θέλετε να το κάνετε εσείς…
μπορούμε να το κάνουμε ΕΜΕΙΣ για εσάς.
Η Επικοινωνία, ελληνιστί Marketing, είναι ένα από τα ΔΥΝΑΤΑ μας χαρτιά. Και όπως συνηθίζω να λέω, η συνεργασία με έναν Άσο, μεταμορφώνει ακόμη και ένα μηδενικό…
στο Δέκα το Καλό.

Θα μας βρείτε εδώ

Οι We-writers.com στο Facebook

logo we-writers

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s