Blogging: Η Αξία της Προσπάθειας | nickpanagodimitropoulos blog

on-top-of-the-mountain

Γράφει ο Νίκος Παναγοδημητρόπουλος

Ο Κόπος που καταβάλλεις σαν Τίμημα για να αποκτήσεις κάτι ή κάποιον σημαντικό, είναι αυτό που το(ν) κάνει να έχει σημαντική Αξία. Για να εκτιμήσεις κάτι ή κάποιον που θεωρείς «δικό σου», θα πρέπει να έχεις κουραστεί να το(ν) αποκτήσεις…
αλλιώς είναι απλά «δεδομένο(ς)».
Κάτι ή Κάποιος, ως γνωστόν, μικρής αξίας…

Όποιος κατορθώσει και σταθεί ακλόνητος ΕΞΩ από τον κόσμο της Μιζέριας όπου σχεδόν όλοι γύρω του προσπαθούν να τον τραβήξουν για να βαμπιρίσουν την Ενέργεια Δημιουργίας του, φέρει δικαίως τον τίτλο του Πολεμιστή.
Ειδικά στις μέρες μας, στις μέρες του Μεγάλου, Αόρατου Πολέμου, αν δεν αποβάλλεις ΑΜΕΣΑ από το περιβάλλον σου τους ανθρώπους που απορροφούν το Φως γύρω σου, διατρέχεις τον κίνδυνο «να σε φάει το μαύρο σκοτάδι».
Και πόσο πολύτιμοι οι άνθρωποι που με ένα χαμόγελο, μια καλή κουβέντα και με ένα μικρό άγγιγμα κατορθώνουν να Ισορροπήσουν έναν συνάνθρωπό τους.

Οι περισσότεροι άνθρωποι θα κάνουν like στην φωτογραφία ενός ανθρώπου στο Facebook που στέκεται στην κορυφή ενός βουνού και αντικρίζει τον Ήλιο που ανατέλλει…
θέλουν να βαπτιστούν ανώδυνα στην Δύναμη που εκπέμπει η εικόνα.
Αυτοί είναι ο κοινοί άνθρωποι…
Λίγοι είναι εκείνοι που θα κάνουν like στην φωτογραφία από την προσπάθεια ενός ανθρώπου για να ανέβει στην κορυφή ενός βουνού για να αντικρίσει τον Ήλιο που ανατέλλει… είναι πρόθυμοι να μοχθήσουν για να βιώσουν την Δύναμη της Προσπάθειας.
Αυτοί είναι οι Πολεμιστές…
Ελάχιστοι είναι εκείνοι που θα κάνουν like στην πρώτη φωτογραφία, του ανθρώπου που βρίσκεται ήδη στην κορυφή, γιατί βλέπουν σε αυτόν τον εαυτό τους, ΕΧΟΝΤΑΣ ήδη «δαμάσει» το προσωπικό τους βουνό.
Αυτοί είναι οι Παίκτες…

©2004-2020 Νικόλαος Παναγοδημητρόπουλος
Σύμβουλος Επιχειρήσεων – Συγγραφέας

«There are two types of people who will tell you that you cannot make a difference in this world: those who are afraid to try and those who are afraid you will succeed.»
Ray Goforth

Όλα τα κείμενα που δημοσιεύονται στο Διαδίκτυο είναι νομικά κατοχυρωμένα και προστατεύονται από τον Νόμο περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας. Απαγορεύεται ρητώς η ολική ή μερική αναδημοσίευσή τους, χωρίς να αναφέρεται η Πηγή και το όνομα του συγγραφέα.

Η ARKADIAN – N.S.P. στο Facebook

arkadian

Καλωσήλθατε στην ARKADIAN.
Ενημερωθείτε για τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα, τα σεμινάρια και τις υπηρεσίες που σας παρέχουμε. Πλοηγηθείτε στον ιστότοπό μας και βρείτε Συμβουλές Αυτοπροστασίας, Συμβουλές Προπόνησης και Διατροφής, θέματα Πολεμικών Τεχνών και Αυτοβελτίωσης, εκπαιδευτικά σεμινάρια σε «ιδιαίτερους» τομείς της Γνώσης, Συμβουλές Management & Marketing, βιβλία και άλλα πολλά.

Et in Arkadian ego.
Join us…

books

Δημιουργός γεννιέσαι, δεν γίνεσαι…
το Χάρισμα των Μουσών είναι το Δώρο των θεών σε κάποιους ανθρώπους, για να μπορούν να μεταφέρουν το Μήνυμά τους στην Ανθρωπότητα.
Συγγραφέας γίνεσαι, δεν γεννιέσαι…
αφού πρώτα έχεις διαβάσει δεκάδες βιβλία, για να μυηθείς στον Λόγο και να χαράξεις τον δικό ΣΟΥ Δρόμο, έτσι ώστε να γράψεις κάποια από τα δεκάδες βιβλία που θα διαβάσουν οι κατοπινοί που θα μυηθούν στον Λόγο για να χαράξουν τον δικό ΤΟΥΣ Δρόμο.
Και έτσι γίνεται από τις απαρχές της Ανθρωπότητας μέχρι σήμερα…
η Φλόγα της Γνώσης μεταλαμπαδεύεται στους επόμενους, για να Αναστηθεί στα πόδια Της η σκλαβωμένη Ανθρωπότητα.

Θέλετε να μάθετε το πώς να γράφετε, πώς να εκδίδετε οι ίδιοι τις Δημιουργίες σας, πώς να επικοινωνείτε το Έργο σας στον κόσμο, συστήνοντας τον Εαυτό σας στον Κόσμο; Θα το μάθουμε ΜΑΖΙ, ΕΜΕΙΣ…
στα σεμινάριά μας.

Αν πάλι δεν θέλετε να το κάνετε εσείς…
μπορούμε να το κάνουμε ΕΜΕΙΣ για εσάς.
Η Επικοινωνία, ελληνιστί Marketing, είναι ένα από τα ΔΥΝΑΤΑ μας χαρτιά. Και όπως συνηθίζω να λέω, η συνεργασία με έναν Άσο, μεταμορφώνει ακόμη και ένα μηδενικό…
στο Δέκα το Καλό.

Θα μας βρείτε εδώ

Οι We-writers.com στο Facebook

logo we-writers

2 σκέψεις σχετικά με το “Blogging: Η Αξία της Προσπάθειας | nickpanagodimitropoulos blog

  1. Ως απόφοιτη πληροφορικής, μπορώ να πω ευθαρσώς ότι υποκλίνομαι τόσο στη δουλειά σου όσο και στον επαγγελματικό σου. Εύγε για όλα αγαπημένε μου συμμαθητή!

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s