Το Φιλί της Μέδουσας: Το Απόκρυφο Παρασκήνιο της Ελληνικής Κρίσης | nickpanagodimitropoulos blog

Φιλί της Μέδουσας 02

Η Μαύρη Σκιά επάνω από την Ελλάδα του Φωτός
Το διπλό αυτό άρθρο αυτό είχε ανέβει παλαιότερα και είχε δώσει κάποια πρώτα «κλειδάκια» σχετικά με ένα Αόρατο Παρασκήνιο των τεκταινομένων στην Ελλάδα του 2012 και τις πρώτες ενδείξεις της ύπαρξης μιας Νέας Φιλικής Εταιρείας, κυρίως στις τάξεις της Ομογένειας. Καιρός τώρα να αρχίσουμε να ενώνουμε τα κομματάκια του παζλ.

21 Μαρτίου 2010 (Εαρινή Ισημερία)
Έχουμε έκρηξη του Ηφαιστείου της Ισλανδίας που βρίσκεται στον παγετώνα Eyjafjallajoekull, του Πέμπτου μεγαλύτερου της χώρας,  120 χλμ ανατολικά της πρωτεύουσας της χώρας Reykjavik.
Τον ίδιο μήνα λίγες ημέρες πριν, στις 8 Μάρτιου του 2010 ο Λαός της Ισλανδίας σε δημοψήφισμα λέει ΟΧΙ με 93% στο πλασματικό χρέος που του «φόρτωσαν» ξένες χώρες, κυρίως η Βρετανία, η Γερμανία και η Ολλανδία… Ναι οι ίδιες που η «λαϊκή οργή» με τη μορφή της τέφρας, κάλυψε τους εναέριους χώρους τους, διακόπτοντας τις αεροπορικές συγκοινωνίες.
Η τελευταία μεγάλη έκρηξη του ίδιου ηφαιστείου πραγματοποιήθηκε το 1821 και μια μικρότερη το 1823. Καταμεσής της Ελληνικής Επαναστάσεως. Λες και ο Ήφαιστος, Έλληνας και κατ’ επέκταση Πανανθρώπινος θεός της Φλόγας, ήθελε να ανάψει την Φλόγα της Επαναστάσεως από το ηφαίστειο της Ισλανδίας, θα έλεγε ένας ρομαντικός συγγραφέας επιστημονικής φαντασίας.
Η Ισλανδία έδιωξε κακήν κακώς το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και ανέκαμψε πλήρως χωρίς να ξεπουληθεί… αλλά η Ανθρωπότητα δεν μαθαίνει νέα της. Τα Μ.Μ.Ε. την έχουν αποκλείσει μιας και δε θέλουν την Ανθρωπότητα να γνωρίζει ότι υπάρχει Αύριο… αρκεί να πολεμά για Αυτό.

Την συνέχεια την ξέρουμε όλοι…
Η «ηφαιστειακή τέφρα» κάλυψε ολόκληρη την Ευρώπη, έφτασε μέχρι την Ασία και ο πλανήτης καλύφθηκε από μια Μαύρη Καταχνιά, κάτι σαν την Σκιά που έγραψε ο J.R.R. Tolkien στον «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών». Άλλωστε και εκείνη η Σκιά από ένα «ηφαίστειο» έβγαινε.
Ναι, την ίδια Σκιά που δημιουργούσε το Μάτι του Σόρον, αλλά στις μέρες μας ακούμε περισσότερα για το Μάτι των Ιλλουμινάτων και τον… Σόρος. Άλλωστε ακόμα και το 93% του δημοψηφίσματος, για να ευθυμήσουμε και λίγο, είναι ανάποδα διαβασμένο 39, «ιερός» αριθμός για ορισμένους «Μάγους» που έχουν εμμονή με τα Σύμβολα και τους Αριθμούς και διαμορφώνουν τις Πραγματικότητες της Ανθρωπότητας με βάση αυτά.
Θα μου πείτε τι σχέση έχει αυτό με τις περιπέτειες της Ελλάδας.
Ίσως καμία… Ίσως πολύ μεγάλη. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι το πέταγμα μιας πεταλούδας στη Νέα Υόρκη μπορεί να προκαλέσει ανεμοστρόβιλο στο Χονγκ Κονγκ, σύμφωνα τόσο και με τη Μυστική Παράδοση, όσο πλέον και με την Κβαντική Φυσική.

to-fili-tis-medousas-banner

Συνεχίζουμε λοιπόν…
Η Νορβηγία ήταν η πρώτη χώρα που έκλεισε τα αεροδρόμιά της. Ναι, η ίδια Νορβηγία που έναν χρόνο αργότερα έκλαιγε γιατί ένας «τρελός» θυσίασε στους «θεούς» του το άνθος της νεολαίας σε μια θυσία στην Μαύρη Σκιά.
Τον επόμενο μήνα, στις 23 Απρίλιου του 2010, ανήμερα του Αγίου Γεωργίου προστάτη της Μεγάλης Βρετανίας βοήθειά μας, η Ελλάδα υποβάλει αίτηση για διμερή δάνεια από τους «φίλους» της Ε.Ε. Έτσι στις 8 Μαΐου 2010, το πρώτο Μνημόνιο υπογράφεται με βάση το… Βρετανικό Δίκαιο.
Ο Άγιος Γεώργιος να βάλει το χέρι του… ή μάλλον το δόρυ του να σκοτώσει τον Δράκο…

Οι φήμες που κυκλοφορούν σαν «Αστικοί Μύθοι» λένε ότι εκείνες τις ημέρες στην Βεργίνα υπήρξε μια μυστική συγκέντρωση, όπου κάποιοι «Αργοναύτες» ακούγοντας τους παφλασμούς της Αργούς, πήραν θέση στα κουπιά. Άλλωστε η Αργώ ήταν πάντα, και συνεχίζει να είναι, η Κιβωτός του Ελληνισμού και κατ’ επέκταση της Ανθρωπότητας.
Και όπως πάντα μια εκστρατεία αρχίζει στην Βεργίνα… άλλωστε και ο Αλέξανδρος σαν μυημένος στα Μυστήρια της Μέδουσας, από εκεί ξεκίνησε. Εκείνος πήγε Ανατολικά, επίσημα γιατί ο «δίδυμός» του έφυγε Δυτικά… ο Δικέφαλος Αετός άλλωστε είχε την αποστολή του να εκτελέσει, οπότε ο αδελφός της Ολυμπιάδος έπαιξε τον ρόλο του σαν «ξενιστής» του Ελληνικού σπέρματος, συγγνώμη Φλόγας εννοώ.
Έτσι λοιπόν οι «Αργοναύτες» ξεκινούν τη νέα εκστρατεία για το Χρυσόμαλλο Δέρας, ή ίσως την καταστροφή του Δαχτυλιδιού του Σόρον, εξαρτάται από τα γούστα βιβλίων του καθένα.
Και που είναι η σύγχρονη εστία του Εγωπαθούς επεκτατισμού, η Κολχίδα, ή Μόρντορ;
Ja, Sie haben Recht. Deutschland…

Έτσι λοιπόν έχουμε την Κολχίδα ή Μόρντορ… την εστία του Κακού. Και πάντα ο Διάβολος εμφανίζεται σαν Άγγελος, ή στην προκειμένη σαν… Άνγκελα. Τέλος πάντων. Η Αργοναυτική ξεκίνησε και οι παφλασμοί της Αργούς θα έγραφε ένας ποιητής, ακούστηκαν στον Πόντο, αγαπημένη λέξη των αρχαίων συγγραφέων για να περιγράψουν τον Κοσμικό Ωκεανό.
Βέβαια η Μήδεια δεν είναι… Μέδουσα, αλλά η όλη «τελετή» με τον Ιάσωνα γίνεται επάνω στο ΧΡΥΣΟΜΑΛΛΟ ΔΕΡΑΣ…

to-fili-tis-medousas-banner

Αν κάνετε μια έρευνα στην ειδησεογραφία και τα blogs της εποχής, θα δείτε ότι τις ημέρες του Μαΐου 2010 υπήρχαν έντονα «ενεργειακά κύματα» προς την Γη. Μιλούσαν όλοι για ενσαρκώσεις «θεών», «δαιμόνων», «αγγέλων», «εξωγήινων» αναλόγως τις πεποιθήσεις του καθενός.
Η Αργοναυτική Εκστρατεία ξεκίνησε λοιπόν…

Οι πιο «μυημένοι» θα δουν εδώ πολλά… από Κόκκινες Γυναίκες, μέχρι Φύλακες της Πύλης κλπ. Στην προκειμένη περίπτωση βέβαια, ο «Παίκτης» στο ζευγάρι δεν ήταν η Μήδεια, αλλά ο Ιάσωνας. Όπως άλλωστε περιγράφει άριστα ο Απολλώνιος ο Ρόδιος στα Αργοναυτικά του (βιβλίο Γ στίχος 140 και έπειτα), η Αφροδίτη έστειλε τον γιο της Έρωτα να τοξέψει τη Μήδεια για να ερωτευθεί τον Ιάσωνα, η Εκάτη του έδειξε μυστική τελετουργία για να «πλανέψει» την ιέρειά της, και η Μήδεια τον ερωτεύθηκε, πιστεύοντας μάλιστα πώς αυτή ήταν που τον παγίδεψε στα δίχτυά της …
Το πιο απολαυστικό σημείο στο Παιχνίδι είναι όταν ο εγωισμός δεν αφήνει ένα πιόνι να δει την αληθινή του θέση στη Σκακιέρα και πιστεύει ότι είναι Παίκτης.
Το Κηρύκειο του Ερμή όμως, DNA για τους πιο «αδαείς», έχει τους δικούς του νόμους και όταν ξυπνάει, ή όταν το «ξυπνήσουν» με κατάλληλες τεχνικές, χμμμ… δεν είναι τυχαίο ότι ένας μεγάλος αριθμός Γερμανών είναι φιλέλληνες. Και μια Μήδεια δεν ξέρει ποτέ τι της ξημερώνει με έναν μικρό Ιάσωνα …

Οι «Αργοναύτες του Ιάσωνα», «Πολεμιστές της Φλόγας του Λυκάονα», «η Συντροφιά του Δαχτυλιδιού του Aragorn», ή απλά «Κρυπτεία» (είπαμε, ρομαντική επιστημονική φαντασία γράφω), έχουν ήδη το Χρυσόμαλλο Δέρας στην Αργώ και έχουν φυτέψει ήδη τους Σπόρους της Νέας Εποχής.
Αυτό που μένει τώρα στους λαούς της Γης, με πρώτο πάντα τον Ελληνικό, είναι να μαζέψουν τη Σοδειά. ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ και ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ, αρκεί να παλέψουν οι ίδιοι για την Ελευθερία τους… ο «Σωτήρας» κάποιου είναι ο επόμενος Δυνάστης του…

to-fili-tis-medousas-banner

Είχα γράψει παλαιότερα ότι η Ευρώπη γεννήθηκε στην Ελλάδα και στην Ελλάδα θα πεθάνει. Σήμερα θα το διαμορφώσω ως:
«Η Ανθρωπότητα γεννήθηκε στην Ελλάδα και στην Ελλάδα θα πεθάνει, ΑΝ δεν ξυπνήσει έγκαιρα για να αναλάβει τα ηνία της ζωής Της».
Πράγμα ευτυχώς που ήδη κάνει…
για αυτό και στον αιθέρα ακούγεται ήδη έντονα η φωνή του Απόλλωνα…
η Κραυγή του Λύκου

Και η Παγκόσμια Επανάσταση των Λαών για την Ελευθερία ξεκινά για μια ακόμη φορά από την μικρή Εστία Φωτός που η Μαύρη Καταχνιά από την Ισλανδία δεν κάλυψε ποτέ, όσο μανιασμένα και αν δοκίμασε…
Την Ελλάδα… χώρα των Θεών και των Θεαινών. Την Ελλάδα που σε πολύ λίγο καιρό θα απελευθερωθεί από τους επίδοξους δυνάστες της, οικονομικούς και πολιτικούς, δυστυχώς όχι αναίμακτα.

Αυτά.
Μια στιγμή… και το «Μήνυμα»; Πού βρίσκεται μέσα σε αυτό το παραληρηματικό κείμενο;
Μα… έχει ήδη εκπεμφθεί… ανάμεσα στις γραμμές.
Μέσα στο Πάνθεον, σε προεξέχουσα θέση, η Κόρη της Δίκης και του Διός.
Η Νέμεσις…
Ή όπως θα έλεγε ο απλός λαός:
«Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο…» Ή αλλιώς:
«Ένας Έλληνας συγχωρεί… αλλά δεν ξεχνά.
Πόσο μάλλον ο Λύκος…»

… η συνέχεια στο βιβλίο.

Αποσπάσματα από το βιβλίο «Το Φιλί της Μέδουσας» μπορείτε να διαβάσετε εδώ:
Και η Πραγματικότητα γύρω σας, δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια…

to-fili-tis-medousas-banner

Το Φιλί της Μέδουσας
Ένα μυθιστόρημα «Επιστημονικής Φαντασίας» για τα χρόνια της Κρίσης και την Μαύρη Σκιά που έχει βυθίσει τον πλανήτη Γη στο Σκοτάδι, με τελευταίο προπύργιο Αντίστασης την Κατεχόμενη Ελλάδα των Μνημονίων.
Και η Πραγματικότητα γύρω σας δεν θα είναι ποτέ πια η ίδια…

Όλα τα κείμενα που δημοσιεύονται στο παρόν site είναι νομικά κατοχυρωμένα και προστατεύονται από τον Νόμο περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας. Απαγορεύεται ρητώς η ολική ή μερική αναδημοσίευσή τους, χωρίς να αναφέρεται η Πηγή και το όνομα του συγγραφέα.
Το βιβλίο μπορείτε να βρείτε εδώ, ή με επικοινωνία με τον συγγραφέα της αυτοέκδοσης του βιβλίου εδώ

©2017 Νικόλαος Παναγοδημητρόπουλος

Facebook Page

arkadian

Καλωσήλθατε στην ARKADIAN.
Ενημερωθείτε για τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα, τα σεμινάρια και τις υπηρεσίες που σας παρέχουμε. Πλοηγηθείτε στον ιστότοπό μας και βρείτε Συμβουλές Αυτοπροστασίας, Συμβουλές Προπόνησης και Διατροφής, θέματα Πολεμικών Τεχνών και Αυτοβελτίωσης, εκπαιδευτικά σεμινάρια σε «ιδιαίτερους» τομείς της Γνώσης, Συμβουλές Management & Marketing, βιβλία και άλλα πολλά.

Et in Arkadian ego.
Join us…

Nick Panagodimitropoulos

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s