Η Αδελφότητα της Φλόγας: Η Άφιξη | nickpanagodimitropoulos blog

peacock

Αντιγράφω από το βιβλίο μου «Η Αδελφότητα της Φλόγας»:
… Η ψηλή, ξανθιά γυναίκα κοίταξε έξω από το παράθυρο του σκάφους που την έφερε σε αυτό το μέρος. Τα σχέδια που της είχαν δείξει στην ενημέρωση οι Ιερείς πίσω στην πατρίδα, σε έναν Γαλαξία αρκετά μακριά από εδώ, δεν μπορούσαν να συλλάβουν ούτε στο ελάχιστο την ομορφιά που αντίκριζε με τα υπέροχα φωτεινά, γκριζογάλανα μάτια της.
Πήρε τις μετρήσεις από την εξωτερική ατμόσφαιρα και αφού είδε ότι ο αέρας ήταν απόλυτα συμβατός με τον οργανισμό της, άνοιξε την πόρτα και βγήκε έξω. Τα μακριά χρυσά μαλλιά της ήταν σε πλήρη αρμονία τόσο με το ανοιχτό πράσινο της πεδιάδας κάτω από τα πόδια της, όσο και με το γαλανό χρώμα του ουρανού. Έσκυψε στο έδαφος και με το λευκό, γαντοφορεμένο χέρι της πήρε μία μικρή πέτρα. Την περιεργάστηκε και κοιτάζοντας ψηλά, είπε σιγανά: «Γαία», αναφερόμενη στο όνομα που είχαν δώσει σε αυτό τον ανεξερεύνητο κόσμο πίσω, στον Γαλαξία της Ανδρομέδας, από όπου είχε έλθει.

Μπήκε πάλι μέσα στο σκάφος και έστειλε ένα μήνυμα στον Σείριο, όπου βρισκόταν το κέντρο της Γαλαξιακής Αυτοκρατορίας, με όλες τις διοικητικές υπηρεσίες και την Έδρα του Ιερατείου των Δώδεκα. Το μήνυμα θα έφτανε πολλά χρόνια αργότερα, τουλάχιστον σύμφωνα με τον τρόπο μέτρησης που ίσχυε σε αυτό το χωροχρονικό συνεχές, αν και το Ιερατείο θα το λάμβανε σχεδόν ταυτόχρονα με την εκπομπή του.
Έπειτα πήγε μπροστά σε ένα μεγάλο κλιματιζόμενο κιβώτιο και το άνοιξε, παίρνοντας από μέσα ένα μακρύ, διάφανο σωλήνα με το γενετικό υλικό που είχαν διαμορφώσει κατάλληλα οι ιερείς για την αποστολή της στην Γαία. Πήγε στην κουκέτα της και αφού έκλεισε την πόρτα πίσω της, αφέθηκε στις πρώτες στιγμές χαλάρωσης που είχε αφότου έφυγε από τον Σείριο.

Σε λίγη ώρα η πόρτα της κουκέτας άνοιξε και η πανέμορφη Ρέα βγήκε έξω με τα χέρια της να ακουμπάνε τρυφερά στην κοιλιά της. Αν όλα είχαν πάει καλά, σε λίγο καιρό δεν θα ήταν πια μόνη.

i-adelfotita-tis-flogas-banner
* * * * *
Γαῖα δέ τοι πρῶτον μέν ἐγείνατο ἶσον ἑαυτῆ
Οὐρανόν ἀστερόενθ’
Ἡσίοδος, Θεογονία 126 – 127

Όταν έφτασε στην Γαία, η Ρέα γέννησε μόνη της τον Ουρανό και μετά έσμιξε μαζί του για να αρχίσει η θεϊκή γενιά. Το ίδιο το όνομα της Ρέας αναγραμματισμένο δίνει το «Έρα», που παραπέμπει στην ίδια την έννοια της Γαίας. Αν υποθέσουμε ότι ο πρώτος επισκέπτης στον πλανήτη μας ήταν γένους θηλυκού, δεν ήταν δύσκολο για αυτήν να προχωρήσει στην εξωσωματική γονιμοποίηση της, όπως την λέμε σήμερα, με γενετικό υλικό που είχε φέρει μαζί της. Άλλωστε για αυτό και η μορφή της Μεγάλης Μητέρας υπάρχει σε όλες τις θρησκείες, η κοινή μητέρα όλων των ανθρώπινων όντων, της μορφής τουλάχιστον που δημιουργήθηκαν στον πλανήτη Γη.

Το γένος των θεών προέρχεται, σύμφωνα με τον Ησίοδο, από την Γη και τον Ουρανό. Αυτό άλλωστε συμβολίζει και το σύμβολο του Οφθαλμού (ή Φαλλού) επάνω από την Πυραμίδα… το Ουράνιο σπέρμα σε Γήινη μήτρα. Θα πρέπει να διαχωρίσουμε όμως τις δύο διαφορετικές «ράτσες» που δημιουργήθηκαν. Η μία ήταν απόγονοι των «θεών» και η άλλη δημιουργήματά τους, που βασίστηκαν σε πειράματα που εκείνοι έκαναν στους γηγενείς κατοίκους. Οι απόγονοι βρίσκονται κρυμμένοι στον μύθο της γέννησης των Τιτάνων, ενώ τα δημιουργήματα, στον μύθο των Κυκλώπων και των Εκατόγχειρων.

Το άρθρο μπορείτε να διαβάσετε στο βιβλίο «Η Αδελφότητα της Φλόγας», βιβλίο το οποίο μπορείτε να βρείτε στην ενότητα «Εκδόσεις» με τα βιβλία του αρθρογράφου, συμπληρώνοντας έτσι τα κομμάτια από το παζλ μιας απόκρυφης «Πραγματικότητας» ορατής από λίγους, η οποία είναι εξίσου, αν όχι περισσότερο, πραγματική από αυτήν που βιώνουν οι Πολλοί γύρω μας.

Ένα άρθρο που θα σας συνταράξει, από ένα βιβλίο που θα σας συγκλονίσει…
και η Πραγματικότητα γύρω σας, δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια.

i-adelfotita-tis-flogas-banner

Όλα τα κείμενα που δημοσιεύονται στο παρόν site είναι νομικά κατοχυρωμένα και προστατεύονται από τον Νόμο περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας. Απαγορεύεται ρητώς η ολική ή μερική αναδημοσίευσή τους, χωρίς να αναφέρεται η Πηγή και το όνομα του συγγραφέα.
Το βιβλίο μπορείτε να βρείτε εδώ, ή με επικοινωνία με τον συγγραφέα της αυτοέκδοσης του βιβλίου εδώ

©2002-2019 Νικόλαος Παναγοδημητρόπουλος

Facebook Page

arkadian

Καλωσήλθατε στην ARKADIAN.
Ενημερωθείτε για τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα, τα σεμινάρια και τις υπηρεσίες που σας παρέχουμε. Πλοηγηθείτε στον ιστότοπό μας και βρείτε Συμβουλές Αυτοπροστασίας, Συμβουλές Προπόνησης και Διατροφής, θέματα Πολεμικών Τεχνών και Αυτοβελτίωσης, εκπαιδευτικά σεμινάρια σε «ιδιαίτερους» τομείς της Γνώσης, Συμβουλές Management & Marketing, βιβλία και άλλα πολλά.

Et in Arkadian ego.
Join us…

Nick Panagodimitropoulos

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s