«Η Αδελφότητα της Φλόγας», από τον Νίκο Παναγοδημητρόπουλο (προέκδοση)

Η Αδελφότητα της Φλόγας

Ένα βιβλίο που θα αλλάξει για πάντα τον τρόπο που βλέπετε τον Κόσμο γύρω σας…
Όλα τα κείμενα είναι νομικά κατοχυρωμένα και προστατεύονται από τον Νόμο περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας. Απαγορεύεται ρητώς η ολική ή μερική αναδημοσίευσή τους, χωρίς να αναφέρεται η Πηγή και το όνομα του συγγραφέα.

Ας μιλήσουμε για τον άνθρωπο. Ή μήπως νομίζετε ότι ξέρουμε τα πάντα γύρω από αυτό το δίποδο, περίεργο όν; Μην είστε τόσο σίγουροι την επόμενη φορά που θα κοιταχθείτε σε έναν καθρέφτη ότι θα ξέρετε τί βλέπετε.
Μην έχετε την ψευδαίσθηση ότι είστε ελεύθερα όντα, επειδή δεν έχετε περασμένες κάποιες αλυσίδες στα χέρια σας. Αν κοιτάξετε καλά, με Άλλα Μάτια, θα δείτε ότι τα δεσμά υπάρχουν, τα δεσμά ενός αόρατου Συστήματος που σας κρατά υπόδουλους στην καθημερινότητα, ενώ αποτελείτε «καύσιμη ύλη» κάποιων αόρατων αφεντικών. Όλοι εσείς είστε γρανάζια μιας καλολαδωμένης μηχανής που λειτουργεί για να συντηρούνται Εκείνοι.
Η Ανθρωπότητα βρίσκεται στο κρίσιμο σταυροδρόμι που της επιφυλασσόταν από την στιγμή ακόμα που γεννήθηκε σε αυτόν τον πλανήτη. Ή θα αποτινάξει τους αόρατους δυνάστες της και θα συνεχίσει τον δρόμο προς τα άστρα και τα γαλαξιακά της αδέλφια, ή θα παραμείνει υπόδουλη στους Άλλους, και είναι πάρα πολλοί αυτοί που διεκδικούν τον τίτλο του αφέντη, περιμένοντας σιγά σιγά το τέλος της.
Ίσως κάποτε η ανθρώπινη νόηση φτάσει στο σημείο όπου ήταν προορισμένη να φτάσει, αλλά σίγουρα δεν θα είναι τα πρόβατα αυτοί που θα την οδηγήσουν εκεί, αλλά οι λύκοι. Δεν είναι τυχαίο το ότι οι Ινδιάνοι της Αμερικής θεωρούν τα πανέμορφα και παρεξηγημένα αυτά ζώα, οδηγούς.

Λύκοι ε; Φυσικά, όπως το Άστρο του Λύκου, ο Σείριος, οδηγεί τους Περιπατητές της νύχτας, έτσι και ο λύκος, τοτεμικό ζώο του Απόλλωνος, του Φωτεινού Προστάτη των πολεμικών τεχνών, οδηγεί τους πολεμιστές στον μεγαλύτερο πόλεμο που βιώνουν· στον πόλεμο κατά των στοιχείων του εαυτού τους που τους κρατούν δέσμιους σε ένα μαντρί και δεν τους αφήνουν να ατενίσουν τον κόσμο από ψηλά.
Δεν μπορούμε να ξέρουμε στα σίγουρα αν οι αρχαίοι Έλληνες είχαν διαστημόπλοια ή ήλθαν από τον Σείριο, όχι μόνον εμείς, αλλά και αυτοί που το αρνούνται δογματικά. Το ότι υπάρχει μία πιθανότητα, το καθιστά Πραγματικότητα σε έναν Εναλλακτικό Κόσμο. Προσπαθήστε να εισχωρήσετε με την Φαντασία σας σε αυτήν την Εναλλακτική Πραγματικότητα και θα έχετε καταφέρει κάτι πολύ σημαντικό.
Θα έχετε Δημιουργήσει την δική ΣΑΣ Πραγματικότητα.
Εξίσου «πραγματική» με οποιαδήποτε Συλλογική…

Τα Πνευματικά Δικαιώματα των κειμένων είναι νομικά κατοχυρωμένα και απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους χωρίς να αναφέρεται η Πηγή και το όνομα του συγγραφέα.
Το βιβλίο μπορείτε να βρείτε εδώ, ή με επικοινωνία με τον συγγραφέα της αυτοέκδοσης του βιβλίου εδώ.

©2004-2018 Νικόλαος Παναγοδημητρόπουλος

Facebook Page

arkadian

Καλωσήλθατε στην ARKADIAN.
Ενημερωθείτε για τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα, τα σεμινάρια και τις υπηρεσίες που σας παρέχουμε. Πλοηγηθείτε στον ιστότοπό μας και βρείτε Συμβουλές Αυτοπροστασίας, Συμβουλές Προπόνησης και Διατροφής, θέματα Πολεμικών Τεχνών και Αυτοβελτίωσης, εκπαιδευτικά σεμινάρια σε «ιδιαίτερους» τομείς της Γνώσης, Συμβουλές Management & Marketing, βιβλία και άλλα πολλά.

Et in Arkadian ego.
Join us…

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s