Το Φιλί της Μέδουσας: Ο Τύμβος του Πολεμιστή

Ο Τύμβος του Πολεμιστή

Η ατμόσφαιρα ήταν πένθιμη και ο ουρανός συννεφιασμένος, σαν να ήθελε να δείξει και αυτός την θλίψη του για τον χαμό του συντρόφου τους. Η τελετή ήταν λιτή και εκτός από την μικρή ομάδα των συμπολεμιστών που ήταν καμουφλαρισμένη ανάμεσα στους υπόλοιπους ανθρώπους, πολλοί ήταν αυτοί που είχαν έλθει και από άλλες πόλεις του μικρού πλανήτη για να αποδώσουν τιμές στον Ελάρ, τον αρχηγό της ομάδας των πολεμιστών της Αντίστασης, ο οποίος χτυπήθηκε θανάσιμα από τους αποστάτες στην προχθεσινή αποστολή τους. Ξαφνικά, από το πουθενά εμφανίστηκαν μαυροφορεμένοι άνδρες και άρχισαν να εκτοξεύουν ακτίνες θανάτου στο πλήθος των αμάχων. Με το βλέμμα ο Λύκιος έψαξε να βρει την Ανέλ και την Δέσποινα Ελπίν, την κρυφή Αρχόντισσα της Αντίστασης, η οποία δεν ήθελε να ακολουθήσει το παράδειγμα του Δασκάλου και να μην δώσει στόχο ερχόμενη στον αποχαιρετισμό του Ελάρ.

Δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει την σκέψη του και αυτόματα βρέθηκε στον Τομέα, την μυστική βάση που ήταν για αυτούς σπίτι, κέντρο επιχειρήσεων και σχολείο. Απέναντί του στεκόταν η Ελπίν, ενώ φευγαλέα είδε και την Ανέλ να μιλάει με τον Δάσκαλο. Λίγο πιο πέρα κάποιες άλλες κοπέλες της ομάδας έκλαιγαν με αναφιλητά από το σοκ που τους είχε προκαλέσει η εμφάνιση των μαυροφορεμένων στρατιωτών.
«Το ήξερα πως θα γινόταν αυτό Αρχόντισσα Ελπίν», γκρίνιαξε ο Δάσκαλος. «Σας είχα προειδοποιήσει ότι κινδυνεύετε πηγαίνοντας στην κηδεία του Ελάρ και δεν ήταν καθόλου εύκολο για εμένα να σας φέρω όλους πίσω με την δύναμη του νου μου.»
«Ο Ελάρ ήταν ένας από τους αξιότερους μαχητές της γενιάς του», απάντησε η Αρχόντισσα. «Έδωσε την ζωή του για την Ιδέα και η ζωή η δική μου αξίζει λιγότερο από την θυσία του.»
«Με όλο τον σεβασμό και την αγάπη που τρέφω στο πρόσωπό σας Δέσποινα, δεν είναι λόγια μίας Αρχόντισσας του μεγέθους σας αυτά. Το κακό με τις γυναίκες είναι ότι πολλές φορές βάζουν τον συναισθηματισμό να ξεπεράσει την λογική τους, ρισκάροντας να ρίξουν στο κενό τις ίδιες τις θυσίες τους. Πείτε μου σας παρακαλώ, τί αντίκτυπο θα είχε στους Πολεμιστές της Φλόγας μία ενδεχόμενη σύλληψή σας από τους Γκρίζους; Όλα θα πήγαιναν στράφι, όλα τα χρόνια που στερηθήκατε τα πάντα εδώ δίπλα μας θα πήγαιναν στον βρόντο.»
«Με συγχωρείτε Αρχόντισσα, αλλά Δάσκαλε, τί θα κάνουμε τώρα;» πήρε το θάρρος ο Λύκιος να διακόψει την συζήτηση των ηγετών. «Υπάρχουν ακόμα πολίτες επάνω και ο Ελάρ δεν έχει ταφεί κανονικά.»

… η συνέχεια στο βιβλίο «Το Φιλί της Μέδουσας»

Το Φιλί της Μέδουσας
Ένα μυθιστόρημα «Επιστημονικής Φαντασίας» για τα χρόνια της Κρίσης και την Μαύρη Σκιά που έχει βυθίσει τον πλανήτη Γη στο Σκοτάδι, με τελευταίο προπύργιο Αντίστασης την Κατεχόμενη Ελλάδα των Μνημονίων.
Και η Πραγματικότητα γύρω σας δεν θα είναι ποτέ πια η ίδια…

Τα Πνευματικά Δικαιώματα των κειμένων είναι νομικά κατοχυρωμένα και απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους χωρίς να αναφέρεται η Πηγή και το όνομα του συγγραφέα.
Το βιβλίο μπορείτε να βρείτε εδώ, ή με επικοινωνία με τον συγγραφέα της αυτοέκδοσης του βιβλίου εδώ

© 2017 Νικόλαος Παναγοδημητρόπουλος

Facebook Page

Take it personal… and become a brand new person.
“Panagodimitropoulos Team”
by Nick Panagodimitropoulos

personal training 1

Θέλετε να μάθετε γρήγορα και ευχάριστα την αγγλική γλώσα:
Δείτε εδώ λεπτομέρειες και πληροφορίες για την μέθοδο E.L.P.I.S.

nick-panagodimitropoulos-english-lessons

Υπεύθυνος προγραμμάτων Εκπαίδευσης:
Nick Panagodimitropoulos
English Language Institute – University of Michigan, U.S.A.
Member of the Hellenic American Union

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s