Το Φιλί της Μέδουσας: Η Μούσα του Πολεμιστή

Η Μούσα του Πολεμιστή

Τον έσφιξε με την σειρά της στην αγκαλιά της και τον φίλησε.
«Μου θύμισες τώρα τον Πλάτωνα» του είπε, «για να μην παριστάνεις μόνο εσύ τον αρχαιομαθή. Έκανα άλλωστε και εντατικά μαθήματα γύρω από αυτό τον συγγραφέα, έπειτα από δική σου προτροπή. Έλεγε σε κάποιο σημείο στο Συμπόσιο πως όταν ο Θεός έφτιαξε τον άνθρωπο, αυτός ήταν τόσο υπερόπτης που δεν Τον σεβάστηκε όσο έπρεπε. Τότε Αυτός για να τον τιμωρήσει, τον έκοψε στην μέση και χώρισε το αρσενικό από το θηλυκό. Τα μισά αναμείχθηκαν μεταξύ τους και από τότε ψάχνουν μέσα στο πλήθος για να βρουν το μισό που τους λείπει για να ολοκληρωθούν. Ξοδεύουν τον χρόνο τους αγκαλιάζοντας δεξιά και αριστερά τα μισά που περνούν δίπλα τους και ρωτούν αν αυτό είναι το μισό που τους λείπει.
Κάποια από αυτά έχουν περισσότερη εμπιστοσύνη στον Έρωτα, της Ουράνιας Αφροδίτης και όχι της Πανδήμου, και δεν αναλώνονται στο κυνήγι. Αυτά ανεβαίνουν σε κάποιο βουνό από όπου αγναντεύουν τον κάμπο κάτω από τα μάτια τους, εκεί όπου γίνεται ο αγώνας για την ανεύρεση του μισού. Τότε, αν είναι ενάρετα, κοιτούν γύρω τους και βλέπουν δίπλα τους κάποιο μισό του αντιθέτου φύλου να κοιτάζει κάτω προς την ίδια κατεύθυνση με αυτά. Με λίγη τύχη και χωρίς καμία προσπάθεια τα δύο μισά ενώνονται, δυναμώνουν και συνεχίζουν την άνοδο προς την κορυφή του βουνού, από όπου θα αναληφθούν στον ουρανό. Αυτό το τελευταίο είναι δική μου προσθήκη» συμπλήρωσε, ενώ τα μάτια της αντίκριζαν το άπειρο.
«Και εσύ τί πιστεύεις, βρήκες το μισό που σου λείπει;»
«Έτσι πιστεύω, το αν θα διαψευσθώ είναι μία άλλη υπόθεση.»

Ο Άλκης ήρθε σε δύσκολη θέση. Πάντα πίστευε ότι η Ανέλ, ή μάλλον από εδώ και στο εξής η Λένα, ήταν το μισό που του έλειπε, όμως δεν ήταν σίγουρος για τον εαυτό του, για το αν θα μπορούσε να μοιραστεί ανάμεσα σε δύο γυναίκες, την Λένα και την Αντίσταση.
«Ξέρω τι σκέφτεσαι», τον έβγαλε από την δύσκολη θέση. «Ποτέ δεν αμφέβαλλα για την αγάπη σου, αλλά ξέρω ότι ανά πάσα στιγμή οι διαταγές που θα πάρουμε μπορεί να μας χωρίσουν, ίσως για πάντα. Αν αυτό σε βοηθάει, ούτε για μία στιγμή δεν σκέφτηκα να διστάσω να τις παρακούσω.»
«Βοηθάει και πολύ μάλιστα, αν και εγώ το σκέφτηκα κάποτε», απάντησε εκείνος με λίγη πικρία. «Αλλά, όπως είπα προηγουμένως, οι γυναίκες αφοσιώνεστε πολύ πιο εύκολα σε κάποιον Αγώνα.»

Η υπόλοιπη βραδιά πέρασε ανέμελα, συζητώντας για περασμένες φάσεις της ζωής τους στον Αλτέηρ, έκπληκτοι όμως και οι δύο με την δυνατότητα προσαρμογής που είχαν στο περιβάλλον ενός άλλου πλανήτη, τελείως διαφορετικό από τον δικό τους. Όπως αποδείχθηκε, ο Δάσκαλος είχε κάνει πολύ καλή δουλειά με την εκπαίδευσή τους, αν και αυτό θα τους δυσκόλευε πολύ στην ανεύρεση των συντρόφων τους.

Επέστρεψαν στο σπίτι και έκαναν ξανά έρωτα, όχι με την σφοδρότητα της προηγούμενης βραδιάς, αλλά δεν χρειαζόταν άλλωστε. Η ένωση τους την προηγούμενη νύχτα έσπασε το φράγμα της Πραγματικότητας όπως την βίωναν σε όποιο χωροχρονικό συνεχές και αν βρίσκονταν, δημιουργώντας μια χρυσή δίνη εκτός Χώρου και Χρόνου, μια σπείρα έτοιμη να καταβροχθίσει ό,τι βρεθεί στον δρόμο της σαν μια Μαύρη Τρύπα. Κάπως έτσι, σε μια τέτοια δίνη ή σπείρα, λέει και η Μυστική Παράδοση που είναι γραμμένη στα Άρρητα Βιβλία του Ιερατείου των Δώδεκα, πως γίνεται η σύλληψη των ψυχών που θα σαρκωθούν όταν τα σαρκικά υγρά του ζευγαριού που κάνει έρωτα αλληλεπιδράσουν. Μόνον όμως οι υψηλόβαθμοι Μύστες, όσοι θα γινόντουσαν Ιερείς και Ιέρειες, ήταν μυημένοι στα Μυστήρια της Μέδουσας

… η συνέχεια στο βιβλίο «Το Φιλί της Μέδουσας»

Το Φιλί της Μέδουσας
Ένα μυθιστόρημα «Επιστημονικής Φαντασίας» για τα χρόνια της Κρίσης και την Μαύρη Σκιά που έχει βυθίσει τον πλανήτη Γη στο Σκοτάδι, με τελευταίο προπύργιο Αντίστασης την Κατεχόμενη Ελλάδα των Μνημονίων.
Και η Πραγματικότητα γύρω σας δεν θα είναι ποτέ πια η ίδια…

Τα Πνευματικά Δικαιώματα των κειμένων είναι νομικά κατοχυρωμένα και απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους χωρίς να αναφέρεται η Πηγή και το όνομα του συγγραφέα.
Το βιβλίο μπορείτε να βρείτε εδώ, ή με επικοινωνία με τον συγγραφέα της αυτοέκδοσης του βιβλίου εδώ.

Η Γυναίκα, ή μάλλον το Θηλυκό, πρέπει να είναι μια Τριπλή Θεά:
Αφροδίτη, για το Κάλλος…
Αθηνά, για την Γνώση…
Αρτέμιδα, για να μετέχει της Εξέλιξης του Ανδρός…

Ο συνδυασμός τους μας δίνει την Λευκή Θεά, την Ήρα.
θεϊκή Σύντροφο…
Και τότε ο Πολεμιστής, εμπνεόμενος από μια Μούσα, αγγίζει την Θέωση…
Ένας αδάμαστος Άνδρας, ένας Πολεμιστής, αποτελεί πρόκληση τόσο για μια γυναίκα, όσο και για ένα Θηλυκό.
Για την γυναίκα γιατί αν τον δαμάσει θα τονωθεί το Εγώ της…
για το Θηλυκό γιατί μόνον αυτός μπορεί να αντέξει το Φως της.
Και ΜΑΖΙ να δαμάσουν το Κύμα της Δύναμης…

© 2017 Νικόλαος Παναγοδημητρόπουλος

Facebook Page

Take it personal… and become a brand new person.
“Panagodimitropoulos Team”
by Nick Panagodimitropoulos

personal training 1

Θέλετε να μάθετε γρήγορα και ευχάριστα την αγγλική γλώσα:
Δείτε εδώ λεπτομέρειες και πληροφορίες για την μέθοδο E.L.P.I.S.

nick-panagodimitropoulos-english-lessons

Υπεύθυνος προγραμμάτων Εκπαίδευσης:
Nick Panagodimitropoulos
English Language Institute – University of Michigan, U.S.A.
Member of the Hellenic American Union

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s